0 oy
520 göst.
Diğer kategorisinde (159 puan) tarafından
tarafından kapalı
Arkadaşlar hayırlı geceler

Homm bitkisel markasını ürünlerini az cok duymuşsunuzdur.Bende yapamam çevrem yok demistim ama şu anda 2 kariyer atladım.Bilgi almak isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim
notu ile kapatıldı: Yasak post

2 Cevaplar

0 oy
(1,565 puan) tarafından
kac ayda yaptin onuda soyle bari 
(159 puan) tarafından
Hangi ekipte  olduğunuzun o kadar önemi varki.Bize kimse alışverişini yap diye mesaj atmaz.
tarafından
Nasıl atmaz lider baas baya  attı uyelerim yapmıyor ben niye devamlı yapayım çok haksızlık vardı
(159 puan) tarafından
Dediğim gibi sizi üste çıkmak için basamak gibi kullanmışlar
tarafından
Aynn cnm farkettim bıraktım zaten
(1 puan) tarafından

Beraber yapabiliriz isterseniz ekibimiz çok güzel calisiyo

-Reklam-
0 oy
(3,403 puan) tarafından
Böyle şeyler bana inandırıcı gelmiyor üsttekiler yiyor işin kaymağını. Ha kaliteliyse bakar alır kendim kullanırım. 
tarafından
Ya bnde 2 ay yaptm ama üyelik vermiyorlar doğru düzgün bulman zaten zor ve altını çizerek diyeyim mecburen her ay alsvers yapmak zorundasınız ürünler çok pahalı zaten satmak bile çok zor ayrldm yani uyelik vercz diyrlar çekilişe katılın diyirlar katıldık vermyrlar sık boğaz ediyorlar o ay alsvers yapmadysan 450 TL'lik her ay yapaacn diyrlar yapmyrm ciktm ben üyelikten dedim
(159 puan) tarafından
Hangi ekipte olduğunun o kadar önemi varki.Benim sponsorlarım beni çok guzel yönlendirdi eğitimlere katıldım sonrası geldi zaten
tarafından
Benm ekipte sözde çok güçlüydü ama hep ben aldık uyelerim kayıt yaptı ama almadı pahalı geldi bende aldgmla kaldm aman gereği yok
(159 puan) tarafından
Siz kötü bir tecrübe yaşamışsınız bende hergun  iyi ki bi ise girmişim douorum
tarafından
Aynn bnden uzak olsun o yüzden aldıklarımi satamadm da pahalı geldi herkese haklilarda

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 114 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde 35yasannesi (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 143 göst.
0 oy
2 cevap 180 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Haticesenyigittt (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.

Kategoriler