0 oy
207 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (508 puan) tarafından

Merhaba arkadaşlar kızım 7 aylık 2 dişi çıkardık şimdi 2 diş daha geliyor gibi şişlik var patlamadı henüz huzursuzluk ağlamalar gece uyumamalar var

Diş döneminde ateşini kontrol altına almak için calpol ve aferin şurup veriyorum. 

Kakasini yapmakta da zorluk çekiyor bazen kabız bile oluyor zeytinyağı içiriyorum 2 çay kaşığı kadar o şekilde yapıyor ama zorlanıyor ve koyu yeşil ve kokulu oluyor sizce üşütme de mi var kokulu olduğu için merak ettim.

Dişini ne kolay çıkarır bildiğiniz doğal yöntemler neler zeytinyağı ve karanfil karışımı yapıp dişine sürüyorum ama pek fayda etmiyor gibi 

Hazır mama kullanıyoruz bebevita markası mamamiz iyi sorunumuz yok.

Bilgisi olan anneler yardımcı olabilir misiniz?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eczanede satılan meşhur bir marka diş jeli var. Adını sıklıkla duyuyorum. Bende merak içindeyim, kullananlar yorum yaparsa sevinirim. 
tarafından
Tetagil diyorsun,sanirim, ismini çok duydum ama daha,almadım bende oğlum 6 aylık daha
(508 puan) tarafından
Kullanımı nasıl etkisi falan iyi mi acaba ağrı kesiyor mu
tarafından
Ben kullanmadım canım hiç bir fikrim yok
(702 puan) tarafından
Eger tedagilden bahsediyorsaniz efsane bir dis granulu mutlaka tavsiye ederim 4 dis patlattik sukur kolay oldu suan alt yanlari zorluyor atesliyiz biraz bakalim ama tavsiye ederim
(1,982 puan) tarafından
Tetagil markasininkini jel değil, jel olan başka bir marka. Tetagil 36 adet saşe şeklinde satılan bir diş granülü 2 buçuk yıl önce bebeğime kullaniyordum çok etkiliydi☺️ size de şifa olur inşallah. Bunun dışında 8 10 tane karanfili kaynar suya atıp iyice özünü verdikten sonra o suyu bir müslin mendil yardımıyla diş etlerine masaj şeklinde uygulamak da işe yarıyor, bir de buzlukta hep dondurulmus meyve ya da çay kaşığı bulundururdum acil durumlarda soğuk masaj yapardim o da rahatlatirdi kolaylıklar diliyorum saglikla gelsin minik inciler ☺️❤️
-Reklam-
0 oy
(568 puan) tarafından
Ben hiç birşey kullanmam dişi için bir gün ishal olur geçer ateşi olmaz çok şükür şimdi büyüdü biraz 19 aylık.üsten ** dişleri çıktı alttan çıkarıyor dün gece uyumadı süreklı emdı.ateşi yoksa ateş düşürücü verme bence hiç.ek gıda alıyosa kaka rengini oda belirler. Üşütmüş olsa öksürük kusma ateş de eşlik eder diş çıkarınca ishal olur normal ztn
0 oy
tarafından
Tetagil çok iyi oluyor o konuda ben eczanelerde bulamadığım için 2. Bebeğime alamadım ama ilkinde onunda atlattık hep
0 oy
(1,027 puan) tarafından

Tedagil canım eczaneler de satılıyor

Yeşil soğan varsa onu düzeltip beyaz kısmını verebilirsin o da rahatlatıyor

Kakası ek gıdadan dolayı kokabilir

Aynı şekil benim kızım da gaz problemi oldu ve biz doktora gittik lavman yapıp gaz damlası+probiyotik verdiler bize geçince bıraktım sabah dan itibaren hep masaj yap gaz birikmesin

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 341 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde nurdandde (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
4 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Aysenr42 (344 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 62 göst.
0 oy
3 cevap 203 göst.
21 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu