0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (702 puan) tarafından
Kizlar 1 bucuk aydir hastaneden cikamiyorum kizimin 7 aydan beri ozel bolgede tuylenme var dr a gittik tahlil sonuc ultrason derken anca sonuclar bugun geldi  kan degerinin biri yuksek ciksi endokrine yolladi ayin 13 tekrar gitcem dr insallah ilaca gerek kalmaz duzelir gibi duruyor dedi ama icim icimi yiyor kizima bisey olacak diye daha 10 aylik göğüsleri  buyuktu kuculmus dedi fakat kilosuda var kizimin o yuzden oyle duruyor aslinda bana gore gayet normal 

Birde 1 haftadir nasil diyim popoda bi dışa  cikik et parcasi olusmaya baslamisti bugun onuda gosterdim suan icin normal boyutta ama buyurse cerrah gorecek ona gore amelyat ilac vs der dedi ya bu yasta cocuk nasil poppdan amelyat olacak nasil edecek daha cok küçük  hani kabiz degil gunde 1 veya 3 e kadar kaka yapiyor kabizlik asla yok neden oldu ki boyle saglikli organik gidalarda besliyorum canim cok sıkıldı  bakamiyor gibi hisseder oldum artik kendimi hic iyi hissetmiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(1,113 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah 
(702 puan) tarafından
Amin tesekkurler
-Reklam-
0 oy
(1,136 puan) tarafından
canım benim neden kendini suçluyorsun hastalıktır bu nerden ne zaman geleceğini bilemeyiz hemen gerekeni yapıp götürmüssünüz doktora aman geçer deyip boşvermessiniz .benim kızımında boynunda kist vardı ameliyat oldu sizde olursunuz gerekirse Allah tedavisi olmayan hastalık vermesin 
(702 puan) tarafından
Cok gecmis olsun bilmiyorum vall artik herseyi kafama taka taka deli olcam
(1,136 puan) tarafından
sağol canım sizde col geçmiş olsun sıkma canını geçer inş doktorda demis suan normal gecmesede ameliyat olur yeterki tedavisi olsun

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,489 soru

24,430,522 cevap

352,465 kullanıcı

...