13 gündür oğlumun lenf bezi şişmişti 18 inde doktora götürdüm ultrason tahlil vs yapıp gönderdiler 10 gün sonra tekrar getir dediler. Bugün götürdüm 15 gün dolmadigi için randevu alamadım mecbur fiş kesecektim. Bizim doktor yoktu bu hafta izinliymis. Başka doktordan rica et izin verirse fiş veririm dediler. Başka doktora gittim. İçeride hasta varmış ben görmedim kapıdan kafamı uzattım hocam rica edersem fiş verebilir misiniz demeye kalmadan yanında asistan bozuntusu ablacım görmüyor musun içeride hasta var çık dışarıya sadece fiş isticektim dedim yok fiş mis çık diye bağırdı. Hasta çıktı bu sefer doktora sordum randevusuz bakmıyorum dedi ama hocam böyle böyle dedim acile git bakamam yoğunum dedi. Acile gittim Allah razı olsun oradaki doktor çok iyiydi oğlumun boynuna baktı fotosunu çekti kendi doktorumuza attı fotosunu tahlil yaptı yine tahlil sonuçlarını ona attı ilgilendi güzel bir şekilde. 1 hafta sonra yine getir ama randevu yakalamaya çalış dedi. Çıkar çıkmaz 6 gün sonraya randevu aldım. Dua edin de oğlumun bu şişliği gitsin ya. Görünce üzülüyorum.