0 oy
489 göst.
Diğer kategorisinde (18,441 puan) tarafından
13 gündür oğlumun lenf bezi şişmişti 18 inde doktora götürdüm ultrason tahlil vs yapıp gönderdiler 10 gün sonra tekrar getir dediler. Bugün götürdüm 15 gün dolmadigi için randevu alamadım mecbur fiş kesecektim. Bizim doktor yoktu bu hafta izinliymis. Başka doktordan rica et izin verirse fiş veririm dediler. Başka doktora gittim. İçeride hasta varmış ben görmedim kapıdan kafamı uzattım hocam rica edersem fiş verebilir misiniz demeye kalmadan yanında asistan bozuntusu ablacım görmüyor musun içeride hasta var çık dışarıya sadece fiş isticektim dedim yok fiş mis çık diye bağırdı. Hasta çıktı bu sefer doktora sordum randevusuz bakmıyorum dedi ama hocam böyle böyle dedim acile git bakamam yoğunum dedi. Acile gittim Allah razı olsun oradaki doktor çok iyiydi oğlumun boynuna baktı fotosunu çekti kendi doktorumuza attı fotosunu tahlil yaptı yine tahlil sonuçlarını ona attı ilgilendi güzel bir şekilde. 1 hafta sonra yine getir ama randevu yakalamaya çalış dedi. Çıkar çıkmaz 6 gün sonraya randevu aldım. Dua edin de oğlumun bu şişliği gitsin ya. Görünce üzülüyorum. 

7 Cevaplar

0 oy
(18,441 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

bu yazıyor canım 
-Reklam-
0 oy
(2,490 puan) tarafından
Benim oglumda da cok var sagda solda dolu zincir seklinde hatta biyopsi boyutuna yakin 1 yilda 3 doktora götürdüm 5 kere ultrason cektirip defalarca kan tahlili yaptirdim temiz reaktif  enfeksiyona bagli zamaninda sismis oyle kalmis takibe bile gerek yok dedi 3 doktor

Sizin ultrason sonucunda ne yaziyor
(2,490 puan) tarafından
Naptın oğlunu götürdün mü ultrason falan cekildi mi canim
(18,441 puan) tarafından
Evet canım götürdüm dün yine detaylı şekilde ultrason çekildi tahlil yapıldı. Bugün gidip doktora gösterecem. E nabizdan baktım crp düşmüş şükür 2. 0 olmuş.
(2,490 puan) tarafından
Cok şükür goster canim sonuclari
(18,441 puan) tarafından
Bugün eşim gidip gösterecek bakalım ne dicek.
(2,490 puan) tarafından
Haber verirsin canim
0 oy
(23,028 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah korkulcak bişey yoktur emine dualarım sizinle ayrıca doktorlar çok kaba olmaya başladı bizim çocuk doktorumuz çok kibar Allah razı olsun bin kez ama ürolojiye gittik alparslan durmadı babasında doktorla konuşuyodum susuyo çocuk durmadıkça rahatsız olduğunu belli ediyo güya ama 2 yaşında çocuk napabilirz aşırı sinirlendm ama bişey demedim gerizekalı oluyo bazıları boşver
0 oy
(18,441 puan) tarafından

image

image

image

image

image

image

bunlar bugün yapılan tahlil 
0 oy
(18,441 puan) tarafından

image

image

image

image

image

bunlar da 12 gün önce yapılan 
0 oy
(6,249 puan) tarafından
Bizim hocamız da lap’lara hemen yatış verir. Tevekkeli değilmiş hastalarımızın sizdeki hizmet özel hastanede bile yok demeleri. Lap hastaneye yatış verilerek tedavi edilir ki çocuğun crpsi yüksek. 
(18,441 puan) tarafından
Ay nerde yatış ya ben tahlil yaptıklarına bile şükrediyorum. O kadar ilgisiz bir hastane
(18,441 puan) tarafından
Evet. Boğazı enfeksiyon olmuştu enfeksiyondan kaynaklı şişmişti
(6,249 puan) tarafından
Canım nerdesin tıp fakültesi var mı yaşadığın şehirde. Varsa oraya git. Yazık günah ya
(18,441 puan) tarafından
Mardin deyim canım. Bulunduğum ilçede tek devlet hastanesi var tıp fasultesi var mı bilmiyorum ama varsa oda merkezdedir. Bende 1 buçuk saat uzakta
(6,249 puan) tarafından
Götürebilseniz çok iyi olur aslında
0 oy
(317 puan) tarafından
Allah şifa versin 

Ama farkettim ki eğer doktor iyi ise asistanı da iyi oluyor doktor sinirli agresif ise asistanı da aynı şekilde oluyor 
(18,441 puan) tarafından
Öyle zaten asistan da doktordan yüz buluyor o ne yapsa asistan da aynası

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 818 göst.
0 oy
48 cevap 1,596 göst.
14 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde ftos_kym (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 323 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (977 puan) tarafından soruldu
0 oy