0 oy
504 göst.
Diğer kategorisinde (18,476 puan) tarafından
13 gündür oğlumun lenf bezi şişmişti 18 inde doktora götürdüm ultrason tahlil vs yapıp gönderdiler 10 gün sonra tekrar getir dediler. Bugün götürdüm 15 gün dolmadigi için randevu alamadım mecbur fiş kesecektim. Bizim doktor yoktu bu hafta izinliymis. Başka doktordan rica et izin verirse fiş veririm dediler. Başka doktora gittim. İçeride hasta varmış ben görmedim kapıdan kafamı uzattım hocam rica edersem fiş verebilir misiniz demeye kalmadan yanında asistan bozuntusu ablacım görmüyor musun içeride hasta var çık dışarıya sadece fiş isticektim dedim yok fiş mis çık diye bağırdı. Hasta çıktı bu sefer doktora sordum randevusuz bakmıyorum dedi ama hocam böyle böyle dedim acile git bakamam yoğunum dedi. Acile gittim Allah razı olsun oradaki doktor çok iyiydi oğlumun boynuna baktı fotosunu çekti kendi doktorumuza attı fotosunu tahlil yaptı yine tahlil sonuçlarını ona attı ilgilendi güzel bir şekilde. 1 hafta sonra yine getir ama randevu yakalamaya çalış dedi. Çıkar çıkmaz 6 gün sonraya randevu aldım. Dua edin de oğlumun bu şişliği gitsin ya. Görünce üzülüyorum. 

7 Cevaplar

0 oy
(18,476 puan) tarafından

En İyi Cevap

image

bu yazıyor canım 
-Reklam-
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Benim oglumda da cok var sagda solda dolu zincir seklinde hatta biyopsi boyutuna yakin 1 yilda 3 doktora götürdüm 5 kere ultrason cektirip defalarca kan tahlili yaptirdim temiz reaktif  enfeksiyona bagli zamaninda sismis oyle kalmis takibe bile gerek yok dedi 3 doktor

Sizin ultrason sonucunda ne yaziyor
(18,476 puan) tarafından
Boğazı enfeksiyon oldu enfeksiyondan kaynaklı şişti lenf bezi. İndi ama hala hafif şişliği var ve bu sefer şiş olan yer kızardı.
(18,476 puan) tarafından
Ultrason sonucunu yukarı sabitledim
(2,494 puan) tarafından
Oglumunki inmiyor hep sis sekilde kaliyor
(2,494 puan) tarafından
Bikere cekildi ultrason  baska cektirdiniz mi kac yasinda oglun
(2,494 puan) tarafından
Ben önce cocuk doktoruna götürdüm  sonra kulak burun bogaz en son buyumeye baslayinca cocuk doktorumuz bizi cocuk hemotoloji ve onkolojiye gönderdi  sende git tek doktorla kalma icin rahat eder farkli doktor görüşü almak iyidir  hemotoloji ve onkoloji yede gösterebilirsin.
(18,476 puan) tarafından
5 gün sonra 11 aylık olacak. Bugün ultrason çekilmedi. Tahlil sonuçları çıksın gerek olursa doktoru çağırırım ultrason da cektiririz dedi. Geçen sefer crp 22 çıkmıştı bu sefer 19 çıktı. Ultrason cekmediler..1 haftaya tekrar çağırdılar
(2,494 puan) tarafından
Dediğim gibi bisry yoksa bile tek.doktorla kalma mutlakaa baska doktora görün doktorlar bana takibe gerek yok demesine ragmen ben rahat etmiyorum yinede ultrasonla bakalim diyorum
(2,494 puan) tarafından
Kan tahlilleri var mı acaba crp haric onlarida atar mısın
(18,476 puan) tarafından
Var canım dur atayım.
(18,476 puan) tarafından
Bugün yapılan tahlilleri attım
(18,476 puan) tarafından
Hem bugün hem 12 gün önce yapılan tahlilleri attım
(2,494 puan) tarafından
Gördüm canım oglun nasıl hasta mi boğazı falan enfeksiyonu iyilesti mi
Dedigim gibi bende ayni yollardan gectigim icin sordum bunlari ama tek doktorla kalma 1 hafta icinde kulak burun bogaz olur yada cocuk hemotoloji onkoloji olur götür farkli bakış açısı da sart geçmiş olsun insallah duzelir bian once prensin:)
(18,476 puan) tarafından
Boğazı geçti hatta maşallah diyim bu şişlik boyunca hiç ateşi bile çıkmadı tek sorun lenf bezi şişliği ve yaptığı ağrı
(2,494 puan) tarafından
Agri demrk kisidrn kişiye degisiyor oglumda agri yok doktora ağrısı var dediniz mi
Dediğim bölümlere bak götür fikir al mutlaka  burda hemsire arkadaslarada sor istersen  baslikta belirt
Ultrason sart bidaha
(18,476 puan) tarafından
Evet canım dedim ağrısı oluyor diye. İnseAllah randevu bulursam dediğiniz bölümlere de götürürüm.
(2,494 puan) tarafından
Naptın oğlunu götürdün mü ultrason falan cekildi mi canim
(18,476 puan) tarafından
Evet canım götürdüm dün yine detaylı şekilde ultrason çekildi tahlil yapıldı. Bugün gidip doktora gösterecem. E nabizdan baktım crp düşmüş şükür 2. 0 olmuş.
(2,494 puan) tarafından
Cok şükür goster canim sonuclari
(18,476 puan) tarafından
Bugün eşim gidip gösterecek bakalım ne dicek.
(2,494 puan) tarafından
Haber verirsin canim
0 oy
(23,585 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun Rabbim şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah korkulcak bişey yoktur emine dualarım sizinle ayrıca doktorlar çok kaba olmaya başladı bizim çocuk doktorumuz çok kibar Allah razı olsun bin kez ama ürolojiye gittik alparslan durmadı babasında doktorla konuşuyodum susuyo çocuk durmadıkça rahatsız olduğunu belli ediyo güya ama 2 yaşında çocuk napabilirz aşırı sinirlendm ama bişey demedim gerizekalı oluyo bazıları boşver
0 oy
(18,476 puan) tarafından

image

image

image

image

image

image

bunlar bugün yapılan tahlil 
0 oy
(18,476 puan) tarafından

image

image

image

image

image

bunlar da 12 gün önce yapılan 
0 oy
(6,316 puan) tarafından
Bizim hocamız da lap’lara hemen yatış verir. Tevekkeli değilmiş hastalarımızın sizdeki hizmet özel hastanede bile yok demeleri. Lap hastaneye yatış verilerek tedavi edilir ki çocuğun crpsi yüksek. 
(18,476 puan) tarafından
Ay nerde yatış ya ben tahlil yaptıklarına bile şükrediyorum. O kadar ilgisiz bir hastane
(18,476 puan) tarafından
Evet. Boğazı enfeksiyon olmuştu enfeksiyondan kaynaklı şişmişti
(6,316 puan) tarafından
Canım nerdesin tıp fakültesi var mı yaşadığın şehirde. Varsa oraya git. Yazık günah ya
(18,476 puan) tarafından
Mardin deyim canım. Bulunduğum ilçede tek devlet hastanesi var tıp fasultesi var mı bilmiyorum ama varsa oda merkezdedir. Bende 1 buçuk saat uzakta
(6,316 puan) tarafından
Götürebilseniz çok iyi olur aslında
0 oy
(323 puan) tarafından
Allah şifa versin 

Ama farkettim ki eğer doktor iyi ise asistanı da iyi oluyor doktor sinirli agresif ise asistanı da aynı şekilde oluyor 
(18,476 puan) tarafından
Öyle zaten asistan da doktordan yüz buluyor o ne yapsa asistan da aynası

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 833 göst.
0 oy
48 cevap 1,619 göst.
14 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde ftos_kym (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 328 göst.
11 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (978 puan) tarafından soruldu
0 oy