0 oy
222 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından

4 yasinda bir kızım var 7 yılık evliyiz anlaşmalı bosanalim dedi boşanma davası actık ama içim sızlıyor şimdi bu normal mi:'(

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sizinki normal bı evlilik değildi senin anlattığına göre öyle bir evliliğe katlandigina göre belki de katlanmak zorundaydın elestirmiyorum ama psikolojikmen iyi değilsindir içinin sizlamasi normal ama öyle bir evliligin içinde bulunmaktan iyidir belki de 
(139 puan) tarafından
Bir tarafım dan ferahlamıs gibiyim ama içinde sizladigini hissediyorum
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun canım
(139 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bı çocuğu babasız büyütmek çok zor kendim.yasiyorum  evet bı babası olcak ama ayrı ayrı da zor olsa.gerek tabi çocuğu mutsuz huzursuz bir yuvaya maruz bırakmakta kötü 
(139 puan) tarafından
3 kez aldattı affettim sonraları hergün tartısma birbirimize saygımız da tahamül umuzde kalmadı
tarafından
Allah yardımcınız olsun rabbim çocuğunuzu en iyi şekilde büyütmeyi nasıp.etsin hakkınızda hayırlısı
(139 puan) tarafından
İnşallah amin amin
0 oy
tarafından
İlk böyle olması çok normal ama hayatını kurmaya başladıkça emin ol daha iyi olucak.. çocuğun okula gidip sende bir işe girdiginde oh ne diyeceksin..
(139 puan) tarafından
Ailem yanındayım annem de normal mis gibi herşey davranmaya çalışıyor ama psikolojik olarak iyi de hissetmiyorum durduk yere hep aglıyorum
tarafından
Bu süreçte yanlız kalma cocugunla vakit geçir dışarı çık eski arkadaşların varsa görüşmeye başla emin ol ohhh beee diyeceksin.. anladığım kadarıyla çok cabalamissin ama olmamış senin yıkan bu..
(139 puan) tarafından
Çok mücadele ettım ve emeklerim çöpe gitmesi çok agrıma gidiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
29 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
29 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu