0 oy
174 göst.
Diğer kategorisinde (1,493 puan) tarafından

Herkese iyi geceler kızlar. 

Kızımın önümüzdeki ay 18.ay aşısı var, karma aşılar başladığından beri aşı sürecimiz çok zor geçiyor muhakkak bir hastaneye gitmek zorunda kalıyorum ateşten dolayı veya aşırı kusma ishali oluyor hastane de sağolsun hastalık olsa bakarmış ama aşı olduğu için birşey yapamayız diyip gönderiyor bir tane ne özel ne başka hiçbir hastane yok yani inanın ki zor geçiyor. Buradaki aşı postlarını detaylıca okudum içeriklerini ulaşabildiğim kadar araştırdım pek masum olmasa da kâr/zarar ilişkisi yaparak, yaptırma taraftarıyım çünkü Allah korusun ilerde hastalığa yakalanırsa bu benim cozemeyecegim bir tablo olur düşüncesindeyim. Velhasıl biraz içimi doktum yaptıranlar nasıl geçti 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bende yaptıralı iki hafta falan oldu çok şükür sıkıntı yaşamadım bacaktan yapmiyolar iki kol bide ağızdan veriyolar . Bende sıkıntı yaşıyordum korkarak gittim huzursuz bile olmadı 
(1,493 puan) tarafından
Maşallah çok şükür inşallah bizim de öyle geçer.
tarafından
İnşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Kızım iki yaşında hiçbir açısında hiçbir yan etki yaşamadım ben ama kesinlikle yaptır derim
(1,493 puan) tarafından
Yaptırmama taraftarı değilim sadece öncesinde biraz korkuyorum açıkçası o kadar :)
0 oy
(3,352 puan) tarafından
Demekki aşı vücuduna iyi gelmiyor ama siz ısrarla aşı yaptırıyorsunuz zaten tertemiz vücuda neden mikrop verilir vücut hasta edilir anlamıyorum inşallah sizde en yakın zamanda doğru yolu bulursunuz 
(652 puan) tarafından
O tertemiz vücutlara hastalık geldiği zaman vücut tanısın, kötü sonuçlar olmasın diye yaptırıyoruz. Daha geçen birisi çocuğunu kızamık hastalığından kaybettiğini anlattı. Veya kızamık yüzünden aylarca yoğun bakımda kalıp hayatına engelli devam etmek zorunda kalan gencecik kız gibi olmasın diye yaptırıyoruz. Bu iki kişininde tek suçu aşı karşıtı bir ailede doğmaktı. Sizin veya çevrenizin başına gelmeyince yok sanıyorsunuz. Kaç erkek kabakulak hastalığı yüzünden kısır oldu. Bir siz biliyorsunuz doğru yolu
(1,493 puan) tarafından
Israrla ben aşı yaptırmıyorum her bireyin olması yaşadığım ülkece yapılan aşılar yapılıyor yazdığımı dikkatli okursanız beni anlayacağınızı tahmin ediyorum. Dediğim gibi eksileri ve artılarının farkındayım ve kâr-zarar ilişkisi yaptığımda bu hastalıklardan birine yakalandığındaki tablo benim evde çözebileceğim bir tabloya benzemediği için yaptırıyorum.
(3,352 puan) tarafından
Kızamık aşısından sonra beyin iltihabı olan ve tüm hayati fonksiyonlarını kaybeden birini tanıyorum bende birde bende küçükken kabakulak oldum kısır falan da olmadım iki evladım var hep korku pompaladiklari için aşıya bu kadar güveniyorsunuz
(652 puan) tarafından
Korku pompaladiklari için değil o hastaları gördüğüm için korkuyorum ben.
(1,493 puan) tarafından
Aynen öyle yaptırmama ihtimalinde karşılaşacağım durumdan ötürü yaptırıyorum
0 oy
tarafından
Aşılar ilk oğlumda sorunsuz geçiyordu 2. Bebeğimde savaş veriyoruz resmen
(1,493 puan) tarafından
Allah'ım kolaylık versin inşallah canım. bireyden bireye bünyeden bünyeye değişiyor demek ki

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 103 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Denizyildiziiyedek (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 281 göst.
19 Mart 2024 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,638 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 193 göst.
12 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Siiiiiiiii (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 445 göst.
21 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MutluSakine (277 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,660 soru

24,113,926 cevap