0 oy
158 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (196 puan) tarafından
Pişirip buzluğa koysam olurmu çiğ olarak koyarsan çok sulaniyor ee esmde konserve sevmiyor pişmiş olarak buzluğa atsam yinemi sulanır yoksa pisirdigim gibi mi olur yine acil fikir verin lutfen

2 Cevaplar

0 oy
(7,136 puan) tarafından
Zaten çiğ koyulmaz ki yağda biraz kavurup yumuşadıktan sonra ya kavanoza yada buzdolabı poşetine koyulur canım
(196 puan) tarafından
Peki cam kavoniz ile buzluğa koysam olurmu
(7,136 puan) tarafından
Sakın koyma canım içinde basınç oluyor ve çatlıyor kavanoz bütün emeğin boşa gider
tarafından
Cam kavanoz patlar sakın yapna
(196 puan) tarafından
Yaa posetemi koyayım ozaman teşekkürler aydirdigiiniz icin
tarafından
Canm yerın varsa domatesı tüm tum at ben öyle yapıyorum menemen için 3 tane çıkarırım yapacagım zaman kışın 10 dk oncesınden bır soğuk suya tut kabuğu zar gıbı çıkıyor kılayda dogranıyor ve taze tadı oluyor inan bana buzluk kokması vs olmuyor
tarafından
kavanozu ağzına kadar doldurmazsan patlamaz. yarından biraz fazla olsa yeter
(196 puan) tarafından
Ya attım önce denedim ama işte çiğ atıldığı için eriyince  suu gibi oluyo sanki ozaman dkatesin bütün suyu çözülen buzunda gidiyormuş gibi oluyor sevmedim oyle
(196 puan) tarafından
Yorumlarda patlar denildiği için atmadim geri
tarafından
Canım domatesin tüm atınca erimesini beklemıceksın kı hemen doğra at tavaya beklersen olur mu hıc? Bıberı vs de çıkarınca hemen kullanırız ya o mantık neden erimesini beklıyosun
(7,136 puan) tarafından
Nasıl yani kavurmadan mı koydun
tarafından
Canım kavurma doğrama vs yok dırek tüm domatesi alıyoruz yıkayıp atıyoruz öylece :D çıkarınca da soğuk suya tut taş gibi gelecek ama korkma 10 dk sonra kabugu zar gıbo soyuluyor ve bastırınca güzel güzel dogranıyor dırek at tavaya tencereye ne yemek yapıyorsan artık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Buzluk kapları var boy boy onlardan alıp pişirdiğini ona koy buzluğa at :)
(196 puan) tarafından
Sulaniyormu acaba pisirdigim gibi mi oluyor buzu cozulunce tereddutteyim yaa
tarafından
Pişirdiğin gibi olur diger türlü pişirmeden koyunca sulanıyor
(196 puan) tarafından
Ohhh buna sevindim ister çok sağol ya öyle yapayım busenede
tarafından
Ben sebze yemeklerini buzluğa atarken içine domateste koyuyorum sulansa onlarda sulanır :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 98 göst.
24 Ağustos 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 143 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Eda123456789 (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
5 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Serappppp (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 242 göst.
1 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (4,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,132 soru

24,120,716 cevap