0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Şimdi ben eşimden halı yıkama makinası istedim ihlas rose clenmax şuan ki fiyatı 52 bin lira eşimde okadar parayi o mikanaya vermem dedi sana hem uygun halı yikama makinasi hmde difriz alayım dedi ama benim aklım ihlasta siz olsanız ne yapardnz:D

1 cevap

0 oy
(934 puan) tarafından
bence her türlü markası iş görür ihlas yengemde var annemde philips var babam ev hediyesi bana fantom aldı aralarında tek fark bence dış dizaynı bide isim yapmışlığı 2 senedir kullanıyorum çokda memnunum
tarafından
Aslında aklıma da yatmıyor değil bundan 3 yıl önce alanlar 20 bin bile vermemişler şimdi ismi duyuldu diye 52 bin de çok sanki eşim diyor üste kalan paraya hali bile alırım sana diyor
(934 puan) tarafından
eşiniz çok mantıklı düşünmüş difriz fikride çok iyi halı yıkama yılda 1 veya 2 kere açıyosun ama difriz hep ihtiyac
tarafından
Aynn canım bide kalabalık aileyiz buzlugum yetmiyor dediğin gibi galiba öyle olacak
(345 puan) tarafından
4 sene önce falandı sanırım 5 bucuga aldı kayinbabam kayınvalidem sözde alt ustuz para bir diye  ikimizindi puhahah ben görmedim
tarafından
En iyi mal kendinin olan maldır canım annem de dedi yarı yarıya ödeyelim ortak kaullanalim diye yok dedim herkesin kendinin olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 449 göst.
0 oy
10 cevap 591 göst.
4 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (4,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 294 göst.
12 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Damla berna (2,628 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 149 göst.