0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (1,451 puan) tarafından
ete dokanmam ve sevmem ama çocuklar için mecburum nasıl pişirilir etli kemik neye dikkat etmem lazım 

7 Cevaplar

0 oy
(1,248 puan) tarafından
Güzelce kaynatman lazım sonra istediğin şekilde tad ver
-Reklam-
0 oy
(1,973 puan) tarafından
At düdüklüye biraz su koy 45 dk falan kaynasın iyice sonra etlerini ayırmak istiyorsan bıçakla keserek ayır suyundan çorba yap ama tuz atma pişirirken 
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Benim kızımla eşim çok severler, sık yaparım o yüzden. Ben direk düdüklüye atıyorum hemen hemen 1 saate yakın durduruyorum yani genelde 45-50 dakika da pişmiş oluyor biz yumuşak seviyoruz yani ağızda dağılacak o yüzden çok pişiriyorum her neyse sonrasında tavaya alıp etleri kızartıyorum biraz o sırada da tuz, atarsam baharat çok atmamayı tercih ediyorum ben yanına da pilav yapıyorum severek yiyorlar
(702 puan) tarafından
Senin ben olma ihtimalin var mi aceba:))
(2,405 puan) tarafından
Hahaha aynı şeyleri seviyorsak demekkkiiii:)))
0 oy
tarafından
Bir çok yöntemi ister direk düdüklüye at kaynat 1 saat kadar istersen kaynamaya yakın suyunu dök tekrar su koyup düdüklüde pişir istersen normal tencere de uzun uzun kaynat ☺️ hangisi kolayına gelirse 
0 oy
(15,055 puan) tarafından
Önce ısla biraz kanı aksın sonra bir baş soğan ikiye böl defne yaprağı varsa içine at düdüklüde 1 saate pişmiş olur
0 oy
tarafından
ete dokanma at düdüklüye güzelce kaynat, sonra kapağı aç, en küçük ocağa al atını kız 4-6 saat ocakta kaynasın öyle
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Ben düdüklüye koyuyor su ekliyorum haşlanıyor. Suyunu dondurup yemeklerde kullanıyorum etine de sofrada sadece tuz ekip yiyoruz. Baharat ya da başka bir şey olmadan. Eşim ve ben böyle seviyoruz. 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 27 göst.
0 oy
2 cevap 65 göst.
12 Temmuz 2025 Ev & Yaşam kategorisinde dilos.26 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 147 göst.
+2 oy
2 cevap 106 göst.

Kategoriler

1,469,974 soru