0 oy
1,586 göst.
Diğer kategorisinde (23,372 puan) tarafından
Kayseride bi anne 4 yaşındaki çocuğunu ekmek almaya markete yollamış araba çarpmış çocuğun kafası parçalanmış kanlar halen yerde duruyomuş etkilendim çok kötü oldm 4 yaş çocuk nasıl markete gönderilir yoldan geçiyosa yavrum benim kimbilir nasıl korktu ne yaşadı son anında tabiki suçlu anne değil bilemezdi ama dikkatli olmak gerekirdi çok küçük yoldan karşıya geçiliyosa gönderilmemeli Allah için dikkat edin kızlar tanımadığım halde ciğerim yandı çok kötüyüm paylaşmak istedim :(

26 Cevaplar

0 oy
(432 puan) tarafından
Kınamamak da lazım ama dört yaş çok küçük benim kızım 4 yaşında ekmek almayı bırak binadan çıkarken ben ayakkabımı giymeden çıkmasına müsade etmiyorum aklım çıkıyo bir şey olur diye 4 yaş büyük bir yaş degil annenin ihmali çok var burada ya o yaşta çocuk ekmek seçemez ki of çok üzüldüm çok 
(23,372 puan) tarafından
Aynen öyle gitti bebe göz göre göre ya
-Reklam-
0 oy
(5,127 puan) tarafından
Annesi mi babası mı artık kim gönderdiyse o suçludur. 
(23,372 puan) tarafından
Hemde suçun en büyüğü gönderende
0 oy
(6,324 puan) tarafından
Ayy valaha ben 4 yaşındaki kızımı odada bile tek bırakmıyorum ne alsın cocukcagiz 
(23,372 puan) tarafından
Yazık yaa nasıl korktu kim bilir garibim
0 oy
(462 puan) tarafından
Suçlu anne değilse kim peki ? 4 yaşındaki çocuk ekmek almaya gönderilir mı benim oğlum şuan 4 yaşında ve parkta bile gözümü üstünden ayirmiyorum
(23,372 puan) tarafından
:( aslında tek suçlu anne ben balkona bile çıkarken kırk kez bakıyorm 5 yaşında demirlere çıkıyo markete göndermek ne heleki karşıya geçiyo asla yollanmaz
(462 puan) tarafından
Gerçekten bazı anneler çok rahat bu konularda
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Benim 4 yaşındaki oğlum 5 dk yan odada ses çıkartmıyorsa ben koşa koşa yanına giderim aman ne yapıyor diye markete göndermek akıl işi değil bence
(23,372 puan) tarafından
Evin içinde bile kırk kez kontrol ediyoruz
(5,910 puan) tarafından
Ayn öyle gerçekten
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Daha ggecen gün biri 3 yaşında miydi ne fırına gönderdiğini iddaa etmisti.  Nasıl rahatlar anlamıyorum 
(23,372 puan) tarafından
3 yaş mııı ay Allah akıl versin gidip alması çokmu zor el kdar bebeyi yolluyo
(1,575 puan) tarafından
Evet oğlum saygısızlık yaptım komşuya oh etti diye paylaşmıştı . 3 yaşında yazınca bizim kizlwr delirdi tabi
(23,372 puan) tarafından
Ayy haklılarr bence

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 2,226 göst.
0 oy
29 cevap 914 göst.
0 oy
16 cevap 1,077 göst.
15 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde szntncy (542 puan) tarafından soruldu
+3 oy
8 cevap 604 göst.