0 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (1,296 puan) tarafından
Oğlum 4,5 yaşında 15 kilo. Toplam yediğimiz 7-8 yemek anca var ne yaptıysam iştahını açamadım bişey yediremedim. Bu sene kreş de ne yapacağız onu da bilmiyorum... Hiç bir şey yemediği için yüzü ciddi manada solgun ve benzi sarı duruyor. Kan tahlili vs sorun yok bir rahstsizliktan değil sadece yemek yememekten... Mesela neler verebilirim bagisikligini yüzünü bı tık daha toplatabilmek için. Mesela 1 yk pekmek iyi kötü günlük içiririm zor da olsa . Buna benzer neler iyi gelir acaba.. çocuğumun karnım açıktı dedigini hiç duymuyorum anca belli başlı meyve ve içecek.

3 Cevaplar

0 oy
(4,588 puan) tarafından
Benim kızımda öyle 2 yaşında 10 kilo. Doktora götürdük kan değerleri normal . Balık yağı kullanmaya başladık ama çocuk sevmiyor yemek yemeyi.  
(1,296 puan) tarafından
Enerji bol canım benim oğlumda da, iki dakika oturmaz sakince bı duruyum demez bile ama sadece benzi yüzü sarı yemek yemediginden o da. Sağlıkları yerinde olsunda gerçi varsın iştahsız olsun bizim yavrularimizds ne yapalim
(4,588 puan) tarafından
Ben de öyleydim küçükken hep benimle dalga geçiyorlardı sa.lak insanlar. Kemik torbası, afrikalı diye. Anneme de sürekli sen buna yemek vermiyon mu yedirmiyon mu derlerdi gerizekalı.lar. Şimdi de kendileri şişman, beni görünce ay ne güzelsin manken gibisin hiç değişmemişsin diyorlar beter olsunlar.
(496 puan) tarafından
Dr yazdığı balık yağı adı ne iştahı iyi gelir mi
(1,296 puan) tarafından
Ayy seninke aynıymışız cidden :) bana da derlerdi rüzgar sert bı esse uçup gideceksin cebine taş koy diye ya da çubuk kraker derlerdi. Kendimde istansizim çünkü . Şimdi de senin gibi olabilmek için neler yaparız diyorlar. Oğlum bana cekmeseydi bari diyorum :)
(4,588 puan) tarafından
Mollers kullanıyorum canım ben . Pek bir artış olmadı iştahında. Ama yeni başladık. 6 gün oldu daha.
-Reklam-
0 oy
(236 puan) tarafından
Bnm kızda aynı aynı yaşlarda v aynı sorun meyve v içecek acaba n yapsak diye düşünüyoruz bizde iki daka yol yürüsün hemen yoruluyor derman yok çünkü

V bn kreşe gönderdim orda okulun son dönemlerine doğru düzelmişti beslenmesini bitiriyodu 
(1,296 puan) tarafından
Hayatında hiç ağzına ne sebze yemeği aldı, ne domates,ne zeytin, ne de mercimek ve yoğurt çorbası dışında çorba vs vs... Çocuk bu diyorum ne biliyim çocuk markette çikolata ister bisküvi ister onları dahi istemiyor yemiyor. Yani inanın nasıl olacak bilmiyorum. Kendim çalışıyorum bu sene okulumda anaokulu var yanımda götürüyüm dedim ama yediğine ictigine hergün bakamam tabiki muhtemelen aç da kalacak. Okulumda sabah kahvaltı ögle yemeği vs çıkıyor güzelce ama bunu yiyecek çocuk nerede :(  inşallah sizin yavrunuz gibi benim yavrumda arkadaşları yedikçe görür bı hevesle biseyler yemeye başlar. Bağışıklığı resmen iyice düştü yüzü filan
(236 puan) tarafından
Pankek denedin mi cnm bn yapiyorim çikolatayla ağız göz yapiyom hoşuna gidiyo yiyordu şimdi boş boş yiyo sevdi yani
Ama bnm kızda aynı zeytin peynir çok nadir yer
(1,296 puan) tarafından
Neler neler denedim kuzum tadına baksa belki sevecek bile ama tadına dahi baktıramıyorum nasıl bir şey olduğunu dahi bilmiyor . Açıkçası akşam yemegi yaparken de bu durum beni zorluyor ne yiyecek düşüncesi
(496 puan) tarafından
Ek gıda dönemleri nasıldı ne zaman başladınız süreç nasıl geçti acaba zorladınız mı yoksa kendi haline mi bıraktınız
(1,296 puan) tarafından
Ek gıda döneminde herşeyi yedirirdim canım balkabagindan çorba dahi yapmışlığım vardı onu bile yerdi. Taa ki tat alma duygusu yerine geldi birkaç şeyi biraktı ama şuanki halinden yine kat kat iyiydi. Tek suçum bilmem kaçıncı ayda şu bilmem kaçinci ay da bu diye ilerledim sebzeleri filan haşlayip durdum biz ne yiyorsak keşke öyle yapsaydım diyorum şimdiki aklım olsa herşeyden öyle verirdim. 2 yaşında calismaya başladım düzeni değişti pandemi çocuğuydu  derken her şeyi bıraktı
0 oy
(568 puan) tarafından
Benim oğlumda aynı böyle ya 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 285 göst.
26 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kubra2551 (62 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 153 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 230 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Saida Nasirova (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
27 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,284 soru

24,137,030 cevap

334,341 kullanıcı

...