0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (510 puan) tarafından
bikaç gündür durmuyo gündüzleri mızmızlanıyo ağlıyo birseyler yapıyo normalde boyle degildi kabız degil karninıda doyuruyorum eşime 2 yaş sendromu diyorum inanmiyor bi jastaneye götürelim deyio duruyor bende bekleyelim diyorum siz ne dusunuyorsunuz

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ağrısı var gibi mi yoksa huy değişikliği min
(510 puan) tarafından
huy değişikligi gibi duruyor bi hafta icinde böyle degisti birden
tarafından
O zaman 2 yaş sendromu yani :) Allah kolaylık versin hepinize:)
-Reklam-
0 oy
(2,922 puan) tarafından
Hosgeldin 2tas sendromu 
(2,763 puan) tarafından
Bunu yazmaya geldim bacım. Ellerin dert görmesin :):))
(510 puan) tarafından
eşime inandıramıyorum bunu hastaneye götürek diyor illa 2 yas sendrom belirtilerine baktim hepsini taşıyor
0 oy
(17,209 puan) tarafından
Benim 20 aylık kızımda aynı. Gece kalkıyor oturmama izin vermiyor kucağımda gezdirmemi istiyor. Gündüz desen yine huysuz. Bende 2 yaş sendromu diyorum. Eşimde diyor hasta ettin çocuğu. Zaten ne olsa biz suçluyuz. 
0 oy
(339 puan) tarafından
20 aylik sayılır kızımda onun da huyu değişti uyku düzeni değişti ısrarcı olmaya başladı ağlayarak biseyleri yaptırmaya çalışıyor ve birseyleri kendisi yapmak istiyor artık gece uyanınca enerjik uyanıyor ve hemen oyuncak ya da değişik şeyler istiyor uyku sersemi bile olmuyor ... Gerçekten 2 yaş sendromu garip ve aniden oluyor 
(510 puan) tarafından
aynen cnm 2 yaş sendromu kesin internetten baktigimda hepsini tasiyor kızım
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun 2 yaş sendromu bu bol bol sabırlar ☺☺
(14,126 puan) tarafından
Her çocuğun farklı canım ama aglamaları falan 4 yaşına kadar bitmişti
(510 puan) tarafından
abowwwe bugün sakin biraz akşama dogru nolucak bakalim
(14,126 puan) tarafından
Burda senın tutumunda çok önemli mesela bır şeyi bahane eder saatlerce ağlar ister burda hayır dıyosan kararın net olsun çünkü ağlayarak herşeyi yaptırmaya çalışıyolar
(510 puan) tarafından
evet öyle yapiyor bende ağlamasına müsade ediyorum sonra kendisi susuyor ay nasıl birden huy degisti bugün sakin gözüküyor ama akşama dogru ne olur bilemem
(14,126 puan) tarafından
Benım bıde hamilelik zamanlarımdı 2 yaşına gelmeden oldu saatlerce ağlardı bende onunla ağlardım koltuğa uzansam tepesi'ne çıkıp karnıma zıplamaya çalışıyodu ayy ne günlerdi şükür geçti şimdi cadı 1. Sınıfa başlıcak ☺

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 791 göst.
18 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,638 göst.
2 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
0 oy
7 cevap 367 göst.

Kategoriler