0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (892 puan) tarafından
Kızlar 2 yaş çocuklarınız gündüz kaç saat uyuyor ve akşam kaçta gece uykusuna geçiyor? Oğlum şimdiye kadar gündüz en az 2 saat uyurdu en azından ben de işlerimi halledip dinlenme fırsatı buluyordum. 3 4 gündür sadece 1 saat uyuyor geri yatırmaya çalışıyorum uyumuyor bir türlü. Günler uzun dinlenmesi lazım daha küçük diye düşünüyorum. Sabah 8 de kalkar 12 buçuk 1 gibi uyurdu 3 e kadar. Akşam da 10 gibi uyuyor. Sizce nasıl uzatabilirim öğlen uykusunu ya da uzatmalı mıyım? 

4 Cevaplar

0 oy
(5,414 puan) tarafından
Gece çok geç uyuyormuş zaten. Doğru değil  şuanki düzeni daha sağlıklı
(892 puan) tarafından
Gündüz uykusunu aldığı için saat 10 da uyuyordu. Çok geç değil bize göre aslında. Misafirliğe gidince ya da birileri gelince erken uyuması sorun oluyor diye ellemedik 1 senedir bu düzendeydi. Şimdi 9 a mı çekmem lazım gece uykusunu
(5,414 puan) tarafından
Kız ben öğlen yazdığını gece sandım. Yani gece 12-1 sandım :D kız maşallah ne güzel öğlen üç saat uyu gece onda yat :)) benimde sabah 7-7.30 gibi kalkar. Öğlen bi saat uyur. Gece de 11-11.30 da anca uyur. Elleme bence o kendi düzenini oturtacak gibi
(892 puan) tarafından
Yok canım çok şükür şimdiye kadar hastalık huzursuzluk olmadığı sürece hiç 11 i bile geçmez uyuması. Bence de ellemicem bugün mesela 1 saat uyudu kalktı şimdi saat 9 esnemeye başladı uykusu geldi :)
-Reklam-
0 oy
(1,455 puan) tarafından
1 yıl olacak gündüz uykusu yok 

2 buçuk yaşında 

Eğer uyursa gece 2,3 e kadar uyumuyordu

Şimdi akşam 9 buçuk 10 gibi uyuyor sabah 9 da uyanıyor 
(892 puan) tarafından
Gerçekten miiii ya zor olmuyor mu uyumaması. 2 aylık hamileyim şansıma hamile kalınca bir huy değiştirdi uykuyu flan da bıraktı. Gece uyanmaları desen 2 3 kere uyanır daha. Bilmiyorum ya gündüz düzenini bozmasaydi iyiydi
(1,455 puan) tarafından
Bende hamileyken bozuldu şimdi kızım 4 aylık 1 ay oldu uykumuz düzene girdi hem kardeşi hem kendisi aynı anda uyuyor
Gündüz tepemden ayrılmıyor zor oluyor ama 9 buçukta uyuyorlar 12 ye kadar kafa dinliyorum uzanıyorum sonra uyuyorum
(892 puan) tarafından
Evet benimki de öyle hep tepemde nereye gitsem peşimde. 5 dk uzansam tepeme dikilip anne kalk diye kafama vuruyor gözlerimi açmaya çalışıyor. O yüzden en azından gündüz uyurken ben de dinlenirim diyordum yalan oldu :) ben de o zaman gece uykusunu da erkene çekiyim yapacak bir şey yok
(1,455 puan) tarafından
O aşamada zor arkamı bı dönüyorum uyuyor saatleri de güzel deil akşam üstü uykusu geliyor
Uyursa hemen oyun oynatarak uyandiriyorum
Doğumdan sonra kardeşiyle düzene girer sizinki de inşallah
Bazen kardeşi gündüz uyudugunda bende uyuyayım diyorum
Göz kapaklarını kaldırıyor gözlerimi oyuyor :D
Yani gündüz dinlenemiyorum hiç
(892 puan) tarafından
Ben de öyleyim işte. Oyun oynarken yanına uzanıp gözlerimi kapatsam hemen gözlerimi açmaya çalışıyor yüzüme yaklaşıp bağırıyor uyaann diye uyudum sanıyor :) inşallah düzelir yorucu böyle de
0 oy
(14,950 puan) tarafından
Benin kızım da aynı şekilde uyuyor bazen uyumuyor sıcak geliyor olabilir uyumadığında bence çok stres yapmayın dönem dönem değişiyor çocuklar 
(892 puan) tarafından
Yok aslında yaylada yaşıyoruz hava serin. Ama bilmiyorum uyumak istemiyor ben de bugün zorlamadım uyanınca kaldırdım şimdi uykusu geldi
0 oy
(6,012 puan) tarafından
Benim buyuk oglum 27 aylik gunduz uykusunu birakti. Sabah 8de kalkar aksam 8de yatardi. Uykusu olsa uyur zaten bence zorlamayin.
(892 puan) tarafından
8 de uyuması da sorun olmuyor mu dışarı çıkınca bir yere gidince VS. Bebekken de o saatlerde uyurdu 1 sene evden dışarı çıkamadık. Ama dediğin gibi zorlamadım bugün yine 1 saat uyudu kalktı
(6,012 puan) tarafından
Yoo arabasinda uyuyodu eve gelince yatagina koyuyoduk. Kucuk oglum var simdi o daha 15 aylik. Yine gece de bi yere gitsek arabasinda uyuturum, eve gecince yatagina alirim.
(892 puan) tarafından
Anladım canım biz de öyle yapıyorduk bebekken hemen uyanıyordu yatağa bırakınca
(6,012 puan) tarafından
Uyanirsa emzirerek geri donduruyodum ben devam ediyodu bilemiyorum sizinki nasil uyuyo ama emziriyosaniz acilmadan geri dalar. Tabi duzeni de varsa.
(892 puan) tarafından
Düzeni var saatini kaçırmaz genelde. Emzirmeyi 15 aylıkken bıraktım ben canım. Kendi haline bırakacam sanırım. Çünkü birkaç gündür farkettimki gündüz uyumayınca gece daha deliksiz uyuyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 151 göst.
0 oy
1 cevap 71 göst.
8 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Serapse (250 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 196 göst.
6 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Gizlianne (389 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu