0 oy
727 göst.
Diğer kategorisinde (406 puan) tarafından

Normalde seviyorum çok iyidir ama konuşuncaya kadar :D şaka bir yana severim kendisini ama ne bileyim bazen garip buluyorum. Bugün yanına gittik kızım var 2 yaşında. Onun yanındaydı ben de başka odadaydım ama kapılar açık duyuluyor her şey. Kızım anne anne diye çağırdı ben de efendim dedim. Neyse tekrar çağırdı, kaynanam da kızımı az sessiz bir şekilde sen ona ana mı diyorsun dedi. Pardonn? Ne diyecek amca mı.? Zaten daha kızım çok küçükken anne dedirtmeye çalışıyordum kaynanam da kızım baba de falan diyordu. Emziremedim, onun için çocuk ne biliyor seni anası diye diyordu. Ağladığında ver anne ben sustururum diyordum, ne farkımız var sanki süt kokuyorsun da susucak deyip vermiyordu. Kızım, Benim çocukluk halime benziyor. Kaynanama bir fotoğraf göstermiştim. Dizlerini dövüp ayyy bu sana benzemiş be deyip söylenmişti. Kime benzicekk Allah aşkına ben doğurdum çocuğu :D.

Neyse bugün yine kızım bebeklerini ayağında sallıyordu ee diyerek. Tam konuşamıyor bir şeyler dedi. Kaynanam da ayy emcek mi diyor çocuk hayal kuruyor dedi. Hee anne heee dedim aynen bu şekilde. Ne biliyor emmeyi ben zaten emzirmedim, bilmez öyle şeyler sen daha iyi bilirsin dedim. Sustu bir şey demedi benim de aklım fikrim emmekte dedi. Neeeyyy? O nasıl laf :D garip yani bana batıyor yav bunlar. 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Valla kaynanalar her şeye burnunu sokmasa hadlerini bilseler ,her şeye karışmasalar,her şeyi ben daha iyi biliyorum gibi düşünmeseler. Aslında çok iyi insanlar:))Bende kaynanami severim ama yukaridakileri yapmadığı sürece:))
tarafından
Annesi memlekette
tarafından
Anladım canım hayırlısı olsun takma sende bebeğinle ilgilen
tarafından
Öyle yapıyorum canım her şeyim çocuğum zaten birde eşim.ikisinide çok seviyorum çok şükür varlıklarına.
tarafından
Allah sana bağışlasın canım onları
tarafından
Teşekkür ederim canım benim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Batar canım normal kaynana o :))) benimki de iyi ama yılan gibi de sokar arada benim bebeğimde mamayla büyüdü kaynanam mama yiyen çocuğun anası olmaz kim mama verirse anası odur dedi ve benim için bitti :)) artık ne de yapsa boş içime oturdu o laf ölsem de çıkmaz yani
(10,401 puan) tarafından
Terbiyesiz kadın ne ayıp ya dediği
tarafından
Kaç kere dedi hem de. Seninki gibi o da öyle saçma sapan şeyleri var valla bende yavaştan lafı yapıştırmaya başladım artık doldum çünkü fark ettim cevabını verince bi duruyo sende söyle lafını da bilsin saçmaladığını
0 oy
(687 puan) tarafından
Onun seni sevdiğine eminmisin aynı kaynanam çünkü laf sokması emziremem dahil hepsi ayni
0 oy
(46,204 puan) tarafından

Banada batar iyi bişey bile dese iğneleyici söyler ama senin ki baya laf sokuyor zaten fırsatını bulduğu an

0 oy
tarafından
Bizimkide ayni hic konuşsun istemem aramizda iyidir ama 

Büyük kizim 4 yaşında daha yeni geçen dediki ayni sana benziyo oda niye biliyomusun ikinci kizim babasına benziyo diye diyebildi yoksa dili varmiyodu cümle alem anasi derken o benden gayri herkese benzetiyodu simdi küçük kizimi görmeye gelene ayni babasi dimi deyip duruyo ☺

Bizimkide 2 yaşına kadar emdi diye yeter bıraktır deyip duruyodu ona inat 2 yasinda kestim jsjsjs
0 oy
(966 puan) tarafından

Yılan kaynanalar kapatılsın :D

0 oy
(747 puan) tarafından
Kaynananızın pek sevilecek bir tarafını göremedim
0 oy
(215 puan) tarafından
Kız bu kadar laf sokmaya iyi seviyon valla :D
0 oy
(3,898 puan) tarafından
Su sözlere rağmen hala seviyorum diyorsanız sizde de bir sorun var bence 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 201 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (1,515 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 190 göst.
19 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 864 göst.
17 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ZelihaAytac (1,319 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 180 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,514,270 soru

24,694,714 cevap

368,568 kullanıcı

...