Normalde seviyorum çok iyidir ama konuşuncaya kadar şaka bir yana severim kendisini ama ne bileyim bazen garip buluyorum. Bugün yanına gittik kızım var 2 yaşında. Onun yanındaydı ben de başka odadaydım ama kapılar açık duyuluyor her şey. Kızım anne anne diye çağırdı ben de efendim dedim. Neyse tekrar çağırdı, kaynanam da kızımı az sessiz bir şekilde sen ona ana mı diyorsun dedi. Pardonn? Ne diyecek amca mı.? Zaten daha kızım çok küçükken anne dedirtmeye çalışıyordum kaynanam da kızım baba de falan diyordu. Emziremedim, onun için çocuk ne biliyor seni anası diye diyordu. Ağladığında ver anne ben sustururum diyordum, ne farkımız var sanki süt kokuyorsun da susucak deyip vermiyordu. Kızım, Benim çocukluk halime benziyor. Kaynanama bir fotoğraf göstermiştim. Dizlerini dövüp ayyy bu sana benzemiş be deyip söylenmişti. Kime benzicekk Allah aşkına ben doğurdum çocuğu .
Neyse bugün yine kızım bebeklerini ayağında sallıyordu ee diyerek. Tam konuşamıyor bir şeyler dedi. Kaynanam da ayy emcek mi diyor çocuk hayal kuruyor dedi. Hee anne heee dedim aynen bu şekilde. Ne biliyor emmeyi ben zaten emzirmedim, bilmez öyle şeyler sen daha iyi bilirsin dedim. Sustu bir şey demedi benim de aklım fikrim emmekte dedi. Neeeyyy? O nasıl laf garip yani bana batıyor yav bunlar.
Banada batar iyi bişey bile dese iğneleyici söyler ama senin ki baya laf sokuyor zaten fırsatını bulduğu an
Yılan kaynanalar kapatılsın
1,514,270 soru
24,694,714 cevap
368,568 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın