0 oy
173 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (867 puan) tarafından
Ya kızlar tamam yaparken kimseye sormadım ama çok kötüyüm ya biri 5 biri 2 aslında büyükler ama dayanacak gücüm kalmadı hiç söz dinlemiyorlar sürekli kavga napaçam ben sinir sistemim çöktü beynim dönüyor

2 Cevaplar

+1 oy
(4,311 puan) tarafından

Birbirlerine zarar vermedikleri sürece müdahale etmeyeceksin.Onlar kavga ederek paylaşarak birlikte büyüyecek sen min dahil olacaksın.Kenardan izleyeceksin.Cok da büyü değiller.Sana söylemek kolay diye düşünme biraz sakin olmaya çalış.Allahim kolaylaştır diye dua et ,sabır isteme :) hayatin akışın güven.Sen mukkemmel bir annesin unutma her zaman içinden yavaş yavaş ona kadar say bazı şeyleri görmezden gel.Sen oto kontrolü kendi durtulerin için ne kadar çok sağlayabilirsen onalarda senden o kadar öğrenecek kolay değil biliyorum Ama max 15 gün kendine çok dikkat etsen 3. Hafta ya onlarda çok değişir.

Unutma atsan atamazsın satsan satamazsin en başta durumu kabullen ne jadar kabullenirsen süreç o kadar kolay geçer ne yaparsan yap kardeş kavgası olacak.

(867 puan) tarafından
Zarar veriyorler işte çok ses yapıyorlar komşulardan utanıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kaynanam yokmu :)

(867 puan) tarafından
Var ama durmaz ordada bakamaz zaten gurbetten yeni taşındık hiç huylarını bilmez yarım saat uzakta aslonda

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 449 göst.
31 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 240 göst.
10 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Yeniianne (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 266 göst.
25 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Bambam (260 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 244 göst.

Kategoriler

1,469,431 soru

24,072,271 cevap

330,734 kullanıcı