0 oy
129 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (721 puan) tarafından

Kızlar oğlum 1 buçuk yaşında 4 alt 4 üst dışı var 2 hafta önceydi dişlerine baktım tertemiz bugün bir baktım bı garip olmuş sararmış şok oldum. Antibiyotik kullanıyoruz o etkilemiş oalabilir mi ?

Ağzını kolay açan bir bebe değil . Nasıl bir diş fırçası almalıyım 

4 Cevaplar

0 oy
(2,489 puan) tarafından
Ben Chicco nun fircasini aldim sabah aksam veriyorum eline aynanın karşısina gecip fırçalamaya çalışıyor  18 aylik 
(721 puan) tarafından
Normal fircami peki bide U şekli gördüm değişik geldi. Oğlum asla kendi yapmaz fırçayı alır heryere sürer
(2,489 puan) tarafından
Sevecegi ilgisini ceken bir tane alin siz dis fircalarken yaninizda dursun kendisi yapmak istiyor zaten oyle benim kizim oyle yapiyor
(721 puan) tarafından
Teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(433 puan) tarafından
Ay bizde 16 ayligiz . Öyle abur cubur yemez ayda bir belki bizden görürse. Dişleri sararmış, dişini fırçalamaya calisiyoru ama gitmiyor. Bir ara uzun zaman demir şurubu kullandık ama şuan kullanmıyoruz nasıl.gecer ya :(
0 oy
(771 puan) tarafından
Rocs markasının diş fırçası var 1.5 yaşından beri bunu kullanıyoruz hem ufak tutmasi kolay önce eline veriyorum banyoda ben kendimi kini fircalayana kadar o da oynuyor uğraşıyor fırçalamaya çalışıyor sonra benimki bitince oglumunkini de fırçalıyorum 

Antibiyotik yada kan ilacı kullanıyorsanız o da sarartir
0 oy
(4,311 puan) tarafından
Sade suyla sizinle birlikte fircalamayi öğrenebilirsiniz. Aylarına göre emzik gibi yaşa göre fırçalar var.Bir kaç gün yanında siz fırçalayın sonra renkli bir fırça alın yavaş yavaş su ile siz fırçalayın (içme suyu ) oynaması için eline vermeyin.O öğrenilmesi gereken gunluk bir rutin hatta akşam babası annesi hep birlikte fırçalayın.
(4,311 puan) tarafından
Rocs dis fırçası tavsiye ederim yumuşak küçük

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 230 göst.
30 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ankakus_1 (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 362 göst.
3 Aralık 2021 Diğer kategorisinde nurdandde (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 215 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Betül'ün Annesi‍‍ ❤ (3,076 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 210 göst.
15 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,761 soru

24,129,295 cevap

333,949 kullanıcı

...