0 oy
137 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,854 puan) tarafından
Kızlar kızım 27 aylık. 1 yaşından beri geniz eti sorunu var. Kulağı temiz demisti doktor. Ameliyatlk derecede değil ama Ameliyat içinde dahw küçük demisti. Abur cubur yiyince çok fazla horluyor ama bunu ne eşim anlıyor nede eşimin ailesi. Gerçekten yoruldum anlatmaktan. Uyurken videosunu fotoğrafını atiyorm. Ama nafile hala eline veriyorlar. Neymiş abur cubur geniz eti buyumesi mi yaparmış . Gorumcemin kızı o kadr yermiş onda niye yokmus. Ya her çocuk bi4 d3gil. Ama benm kızımda var ve paketli gidalar tetikliyor . Ben kendim hastaym sürekli hastaneye flan gelip gidiyorm onlar bakıyor ords veriyolar eline . Ameliyatinda çözüm olmadığını biliyorum ama mecbur kalırsam yaptiracagm ileride. Kendimi unuttm yavrumu düşünüyorum annelik böyle bisey demek ki.. Ameliyatsz küçülen de var. Burnunu açık tutmam gerekiyor şimdi bile yikama yapsam olur demi kızlar.. yine doktora götürecegm.. lütfen tecrübelerinizi paylaşın. Ameliyat olan varsa da yazsn lütfen..

6 Cevaplar

0 oy
(613 puan) tarafından
Abur cubur paketli tum gidalardan uzak tutmak benim oglumda süt hemen etki ediyor kotu anlamda .. süt 2 yasindan beri vermiyorum yogurt yer ev yapimi .. süt ictigi gibi ertesi gece basliyor horlama agzi acik uyuma sonra bogaz agrisi kulak basliyor bende kendim çözdüm cocugumu 7 bucuk yasinda suan ve artik kendini bildigi icin yemek istemiyor 
-Reklam-
0 oy
(18,555 puan) tarafından
Bende de var toz çok  tetikliyor 1 ay ilaç kullandım iyi oldum küçüldü rahatladım canm ameliyat olup tekrar buyuyende var çözüm değil 
0 oy
(2,405 puan) tarafından
Benim kızımda 4 yaşındayken öğrenmiştik olduğunu ameliyat olacak kadar değil demişti doktor ilaçlarını düzenli kullandım sonrasında küçüldüğünü söyledi doktor ilacını bu sefer değiştirmişti ondan mı neyden bilmiyorum tekrar kızımın sıkıntıları çoğalmıştı sürekli hasta oluyordu kaç antibiyotik bitirmiştik. En sonda çok daha çoğaldı birde uyku apnesi oldu geceleri nefessiz kalıp uyanıyordu çocuk birde bir tık işitme kaybı çıktı ameliyata karar verdi doktor Haziran'da hem bademcikten hemde geniz etinden ameliyat oldu. Çok şükür şuanda çok çok iyi geceleri rahat uyuyabiliyor ikidebir hastalanmiyor 
(1,986 puan) tarafından
Bademciklerinden neden oldu peki? Geçmiş olsun bu arada. Benim de oğlumun bademcikleri bayağı büyük geniz eti de var o sebeple.sordum
(2,405 puan) tarafından
Bademcikleri aşırı derece de büyüktü yani doktor dedi ki tek geniz etini alsam hiç bir faydası olmaz o yüzden ikisini de almam lazım, yaşına göre çok büyük dedi. Evet bende bakıyordum çok büyüktü gerçekten sesi felan boğuk boğuk çıkıyordu kızımın şuan sesi inceldi resmen :)
(1,986 puan) tarafından
Benim oğlumu anlattin resmen canım çok üzülüyorum ben de bademcikleri çok büyük resmen küçük dili görünmüyor bademciklerden en kisa zamanda bir kbb uzmanına göstereceğim size de çok geçmiş olsun tekrardan:)
(2,405 puan) tarafından
Vallahi bende çok üzülüyordum çocuğu sürekli öyle görmekten sık hastalanmasından ameliyattan da çok korkmuştum ama bir tık işitme kaybı çıkınca hemen ameliyatı kabul ettik bizde çok şükür sıkıntısız geçti ve kızım çok rahatladı. Sizede çok geçmiş olsun :)
(1,986 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ❤️❤️❤️
0 oy
(6,542 puan) tarafından
Esiniz ve ailesi anlamiyosa sut alerjisi varmis icinde sut olan gidalari vermememiz lazim geniz eti buyumesine de sebep oluyo diyebilirsiniz. Hatta doktora onden gidip rica edin esinizle bidaha gidin paketli gida vermeyin diye uyarsin mumkunse. 
0 oy
(1,986 puan) tarafından
Ravla markasının udim yağını deneyeceğim ben de geniz eti icin her bir burun deliğine birer damla, faydasını gören çok. Deneyelim insallah bizim yavrularimiza da şifa olur❤️
0 oy
tarafından
Gorumcemin oglu ameliyat oldu erken doğmuştu belki ondan bqsina geldi  bilemiyorum.  5 yasinda falandı ama hala horluyor . Üstelik doktor 3 yaşına gelince geçer demiş ama gecmedi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 257 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,854 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 59 göst.
0 oy
2 cevap 83 göst.
0 oy
5 cevap 210 göst.
17 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,854 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,118 soru

24,134,676 cevap

334,232 kullanıcı

...