0 oy
103 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (221 puan) tarafından
Ben günler yaklaştıkça, daha hassas olmaya başladım bna bişey olursa oğluma nolucak zaten o gün nasıl geçicek bensiz oğlum napıcak düşünmekten kafayı yedim ben oğlundan hiç ayrı da kalmadım  derdim zaten çok benim 

2 Cevaplar

0 oy
(237 puan) tarafından
Canım benım iyi düşün iyi olsun rabbim sağlıkla evlatlarına kavusmayı nasıp etsin hayırlı doğumun olsun bunları düşünüpte strese sokma kendini 
(221 puan) tarafından
Çok korkuyorum ama
(237 puan) tarafından
Korkma canım diğer postunu da okudum şimdi yeni bebişinde olacak sen güçlü oldukça herşeyin üstünden gelirsin evlatlarınla kimse için üzülmeye değmez sen güçlü anne ol sağlkkla kucağına al
-Reklam-
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Bian kendimi gördüm postunda , bende öyleydim oğlum n'olacak diye düşünüyordum ona bırakırım buna bırakırım yok arkadaşıma bırakırım oğluyla oynar faln bir sürü şey düşünürken hiçbiri tutmadı ve oğlum bizimle hastaneye geldi ben içeri girince vedalaştık öptüm kokladım doğumda bile aklım ondaydı doğumdan sonra servise geldi gördüm sarıldık öpüştük koklaştık sonra eşimle eve gittiler ertesi gün bizde çıktık hastaneden zaten, hani derler ya akışına bırak diye gerçekten öyle oldu bizimki 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 218 göst.
15 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 209 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 99 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ikranurun annesi (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 452 göst.