0 oy
417 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (567 puan) tarafından

Anneler oğlumun babasıyla boşanma durumundayız her seferinde çocuk görüşlerinde beni velayet ile tehdit ediyor, 2 hafta önce yine tehdit etti ve şimdi watsapda hakkında yerinde oğlumun doğum tarihi ve adı vardı 1 saat önce oraya bir yazı yazmış resmini paylaşicam sizce bu yazı ne demek ya velayet ile ilgili planmi kuruyor napıyor ne ediyor anlamıyorum ve bu adam pskolojisi bozuk hakimden biliyor , avukatı yok bişey yapabilir mi şimdi yazıyı koycam buraya çok moralim bozuldu ya Eylül'de 4.cu mahkeme olcak 

image

3 Cevaplar

0 oy
(14,126 puan) tarafından
Sonunda hepimiz ölücez yaşarken iyi yasayın ki sonrasında utanmayın yaptıklarınızdan
(567 puan) tarafından
Onu anladimda hep velayetle tehdit ediyor  ondan yapıyor bence , hiç böyle bişey yazmadı durumuna atardı anca
(14,126 puan) tarafından
Eşini en iyi sen tanırsın canım ne demek istediğini de sen anlarsın ama velayetle ilgili tehdıt gibi bagdaştıramadım ben
(567 puan) tarafından
Anladım cnm çok sağol moralm bozuldu aksam aksam ya çocuğumda bugün parka çıkardım devamlı ağladı bı huysuz huzursuzlandik
(14,126 puan) tarafından
Allah gönlüne ferahlik versin canım korktuguna uğratmasın
(567 puan) tarafından
Amin canım amin herkezin gönlüne ferahlık versin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yok canim ya alakası yok brnce. Aklınca ergen Ergen cümleler paylaşıyor. 
(567 puan) tarafından
Valla cnm bı kardeşimi ariycak bı kuzenimi arar onlar gereken cevabı verir, ondan sonra susar bı bokda yiyemez yapamaz bişey bakdim olmuyor sorun çok yaparsa gittiğim yerden şikayet ederim tehdit ediliyoruz ailecek die , amin saol Allah kimseyi böyle adamların eline düşürmesin
tarafından
Özel değilse, neden bosaniyorsum canım?
(567 puan) tarafından
Yok cnm özel değil, Evdeki herşeye karışıyordu
Şiddet vardı hemde hamileyken, içkisi, küfürü, saygısı sevgisi , bildiğin gibi değil ama pskolojisi bozukmus kişisel bozukluk varmış hakim bile anlams ne olduğunu, ya bişey anlat anlamaz o kendi istediğini yapdiriyor herşeyi burnumdan getirdi ya
tarafından
Tez zmaanda kurtulman dilegiyle
(567 puan) tarafından
İnşallah inşallah tek amacım bu
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Googleden laf sokmalı bir söz kopyala yapıştır yapmış. Bu söz ile pekte bir sey yapamaz hatta bunu ekran görüntüsü al bu karakter ve düşüncede birine çocuğumu nasıl emanet edeyim diye dosyaya koy. Oğlun küçükse anneye muhtaç esasına göre sen istemediğin sürece babaya verilmez sende kalır. Taaa ki 9 yaşına kadar baba velayet davası açarsa pedagog eşliğinde çocuğun ifadesi alınır ve ona göre karar verilir. Anladığım kadarıyla 2023 doğumlu bir bebek . Cocuk bile değil daha. Seni tehtid ediyorsa da kayda al telefonda ediyorsa mahkemede ifadende söyle tehtid ediliyorum diye. Sıkıntılı bir babaya velayet veren hakime şaşarım. 
(567 puan) tarafından
Aldım cnm ekran görüntüsü zaten hakime suncam hatta avukatada solicem yok zaten çocuk annede ama bir görsen bayramda ailecek geldiler bütün teyzelerle dedikodu yapdilar ordakiler bizi kotuluyor , teyzelerle beni tanıyor o parkta oğlumla hep gideriz , zaten her türlü tehtiti var mahkemeye sundum ses kaydı ile , inşallah büyüdüğünde vermez velayeti hakim babaya

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 354 göst.
0 oy
7 cevap 555 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Melek annesi 71 (1,767 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 555 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Merve100 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,027 göst.
27 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,261 soru

24,136,712 cevap

334,326 kullanıcı

...