Zamana bırak. Biz yurtdışındaydık ama 2 ayda bir İstanbul'a gelirdik ve bize yatak odası açmışlardı kendi evlerinde bize sormadan. Orada kalırken afedersin eşinle konuşmak bile külfeti çünkü aşkım diyemiyorsun illa adıyla sesleneceksin. O da işve cilve değil he, mecburiyetten. İşte yemek hazır, gelir misin vs vs. Banyo yapmak da apayrı sıkıntı olduğundan artık kanka hayatı yaşıyorduk. Hatta annesi bile bunlar nasıl karı koca arkadaş gibi demişti, utansam mı salağa mı yatsam bilememiştim. Sonra doğum oldu 1 ay içinde kendi evimizi kurduk. Şimdi o eve adımımı bile atmıyorum bayram seyran hariç. Çıkarken de eşime açıkça evli olduğumuzu şimdi daha iyi anlayacağız demiştim çünkü yurtdışında biz bizeyken çok rahattık, hep onu özlüyorduk. Burası, yurtdışından daha iyi oldu bizim için.
Aslında sen bilirsin böyle şeyleri Banyoya girsin koş arkasından gir Minnoslar yatınca daha keyifli neşeli şakalaş Her zamankinden daha fazla sarıl. Arada teşekkür et ,durumun fazla altını çizmeden Koltukta git yanına uzan. Evde esin birsey ile ilgilenirken Allahim bu manzara için teşekkür ederim şükürler olsun de. Ne bilim her fırsatta gol at gitsin ) Esin pişman olsun ,ulan böyle olacağını bilseydim ilk günden ayri eve çıkardım desin (sana demese bile içinden)
1,486,288 soru
24,299,167 cevap
343,950 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın