0 oy
121 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (825 puan) tarafından
Hamurun içine ne koyuyorsunuz

Un su tuz yaptım sadece

Çok ince de açmadım.

Açarken çok un da kullanmadım 

Kurutmadan hızlı hızlı yaptık eşimle 

Ama hiç biri yapısmadi kapanmadi neden öyle oldu ki 

1 cevap

0 oy
(17,327 puan) tarafından
Yumurtasız olmazki canım. Yumurta koyman gerekirdi. 
(825 puan) tarafından
Aaaa ben koymadimm
(17,327 puan) tarafından
İşte hamurun kurudu o yüzden. Yumurta yapışkan olmasını sağlar. Hemde pişerken hamur erimez.
(825 puan) tarafından
Anladım çok teşekkür ederim yeni hamur yapıyım hemen :)
(17,327 puan) tarafından
Kolay gelsin. Ben hazır hamur alıp yapıyorum. Çocuklardan dolayı hamur açmak falan zor oluyor. Satan biryer bulursan tavsiye ederim çok pratik oluyor.
(825 puan) tarafından
Vallahi ilk defa duydum öyle bir şey. Nerede satılır fırın gibi yerlerde mi
(17,327 puan) tarafından
Pastane tarzı yerler oluyor. Yufkacilarda oluyor.  Mantı yapan yerler bile satıyor. İnternetten bak olduğun yerde vardır belki. Ben kayserideyim artık çoğu kişi evde açmıyor hamurunu alıp yapıyor. Düşün yani mantısı meşhur olan yerde bile böyle.
(825 puan) tarafından
Yaa bende Kayserideyimm :) yeni geldim sayılır 5 ay oldu biraz garipsedim ama iyi gibi
(17,327 puan) tarafından
Aaa ne güzel tesadüf. Hoşgeldin canım. Merkezde misin yoksa ilçede mi. İş için mi geldiniz.
(825 puan) tarafından
Biz ankaradaydik iş için ama eşim yurt dışına cikicak. Bende kayınvalideme yakın olmak için geldim buraya tek kalmayim diye. Sivas caddesinde oturuyoruz. Balıkçılar var ya onun uzerinde. Sen ne yaraftasin acaba
(17,327 puan) tarafından
Ay ne güzel seninki şehrin tam göbeğinde. Benimki Doğu garajı tarafında. Çocuk var mı sende. Kayserili değil misin sen canım. Eşin mi Kayserili.
(825 puan) tarafından
Evet eşim Kayserili var 2 tane çocuğum var biri 8 yaşında biri 3 yasinda. senin var mi. Doğu garajı tarafı da çok güzel ben ilk ordan istedim evi hem şehre yakın hem sakın diye
(17,327 puan) tarafından
Maşallah canım. Benimkiler de biri 5 diğeri 1.5 yaşında 2 kızım var canım.
(825 puan) tarafından
Allah bağışlasın inşallah. Aklı basinda güzel ömürleri olsun
(17,327 puan) tarafından
Amin canım cümlemizinkine :)
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 278 göst.
23 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Sevgi_kelebegi (333 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 133 göst.
15 Aralık 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Papatya__ (742 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
13 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
17 Mayıs 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,618 soru

24,141,858 cevap

334,522 kullanıcı

...