0 oy
251 göst.
Diğer kategorisinde (851 puan) tarafından

Dünkü posttan sonra ekledim. Bi kaçı indirime girmişti. Tek tek fotoğraf bırakıcam fiyatı uygun mu ona göre sipariş vericem. Hastane çıkışları dışarda çok pahalı oluyor sanki, yakın zamanda hiç bakmadım ama e bebeğin sitesinde 800 den aşağı da görmedim. Dışarda da öyle mi.? Alayım mı bunları

image

image

image

image

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bence bebek kıyafetleri Civil, e-bebek gibi bebek mağazalarından alınmalı. LCW'da güzel. Bu ekledikleriniz pek iyi olmuyor. Ya kafası dar oluyor, ya yıkayınca çekiyor, ya kumaşı esnek değil, ya bacakları kısa vs vs.  Gebelikte bende böyle alıyordum ama doğumdan sonra kullanıp, kullanışsız olduğunu görünce sonra hep bebek mağazalarından almaya başladım.
(851 puan) tarafından
Ben de hiç almadım, hep dışardan alıyordum ve genelde e bebekten alıyorum kaliteli oluyır yıkayınca çekme olmuyor çabuk eskimiyor. Bunlar nasıl bilmiyorum. Dün öyle Bi yorum geldi ki valla gece düşünmeden edemedim gittim baktım hemen
tarafından
Civil'den baksana. Civil fiyatları e-bebek'ten daha uygun genelde. Hastane çıkışını 5'li takım alabilirsin.
-Reklam-
0 oy
(338 puan) tarafından
Bence uygun dışardan alırsan 3 4 bin den aşağı alamasın güle güle kullansın 
0 oy
(12,041 puan) tarafından
Canım fiyatlar gayet iyi fakat e bebek civil gibi kalitesi olmaz bence. Bende alırdım uygun gördükçe dışardan. Ama kaskatı sert bir kumaşı oluyor benim hoşuma gitmiyor 
0 oy
(154 puan) tarafından
Bunlar çok kalitesiz

Bence cıvil e bebek veya LCW den al

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 391 göst.
0 oy
6 cevap 192 göst.
0 oy
4 cevap 209 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Emine S (18,448 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 475 göst.
1 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,335 soru

24,043,157 cevap

329,245 kullanıcı

...