0 oy
136 göst.
Diğer kategorisinde (940 puan) tarafından
Oğlum bir yaşında bir haftadır diyet yapıyorum ama çok zorlanıyorum bugün dayanamayıp yedim. Yedi kilo fazlam var nasıl verebilirim emzirdigim için çok acikiyorym sanırsam siz nasıl yapiyosunuz

6 Cevaplar

0 oy
(4,895 puan) tarafından
Valla bende de 8 aylık oğlan var 6 dan sonra yeme içme kesiyorum ama illa ki durduramiyom kendimi bisiler sokusturuyom ağzıma ama 3 hafta oldu 5.5 kilo vermişim ama bende ödem çok dayan sabret 1 hafta olduysa gerisi gelir emin ol benimde fazlasıyla 19 kilom var 
(940 puan) tarafından
Bende beşten sonra yemiyorum ama bugün dayanamayıp 11 gibi yedim bide baya yedim. Bir kilo verdim sadece bı haftada  sen baya güzel vermişsin. Ekmeği fln kestin mi
(4,895 puan) tarafından
Sabahları azıcık bsy yiyorum oglende neredeyse hiç yemiyorum ama bazen kaçamak oluyor işte bide ben spor yapiyorum onunda etkisi vardi su aralar sporuda bosladik ya neyse tekrardan başlarım :D
(4,895 puan) tarafından
Acı ye acı ben isot yiyom yogurtla karıştırıp sabah akşam öğlen farketmiyor usenmezsem kalkıp hazırlayıp yiyom :)
(940 puan) tarafından
Sütü etkilemezmi cnm acı sonucta. Bide acı iştah açar derler
(4,895 puan) tarafından
Etkiler de zaten 1 çay kaşığı yapıyorum çok değil ama sen yaoma istersen benim sütüm yetiyor şükür zaten de yiyor ya sorun yasamadim
-Reklam-
0 oy
(567 puan) tarafından
Bende aynen oyle sanıyodum ama değilmiş alıştım 5. Ten sonra bişey yemiyorum abur cubur kestim tatlı kestim.yemeklerde ekmeğı azalttım.bide sabah kahvaltısından önce ılık limonlu su içiyorum.ğece yatmadan yarım saat önce de zencefil tarçın sıcak su limon karıştırıp içiyorum.
(940 puan) tarafından
Bende alişirim diye duşunuyodum ama çocuğum çok emmek istiyo ondan mı yoksa bugün saat dörtte yedim akşam yemeğini OMÜ etkiledi bilmiyorum
0 oy
(567 puan) tarafından
Bir hafta da spor yaptım devamını getiremedim bende ya 
(940 puan) tarafından
Bende getiremiyorum elim ayağım titredi bugün açlıktan yoksa güzel gidiyodu başta.
(567 puan) tarafından
Ama amzirmeninde etkisi var ya yinede
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Ben emzirirken diyet yapmadim hiç dayanamiyorsan yapma bence çok fazla kilon yokmus zaten sonra verirsin
0 oy
(11,040 puan) tarafından
Ben ilk doğumumdan sonra emzirme döneminde 16 kilo verdim. Devlet Hastanesi'nde diyetisyene ile birlikte. Emzirirken vermek çok daha kolaydı. 
0 oy
(14,406 puan) tarafından
Doğru beslenme olursa dayanırsınız benimki 7 aylik 4 aylıkken başladım 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 65 göst.
12 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ecemimmm (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde asminim09 (329 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 67 göst.
16 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde iiiinciiii (2,727 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.

Kategoriler

1,466,881 soru

24,036,629 cevap

328,948 kullanıcı