30 haftalık hamileyim. Hiçbir hazırlığım yok. Kızımda hamile olduğumu öğrendikten bir ay sonra falan yavaş yavaş bir şeyler almaya başlamıştım çantasını kıyafetlerini falan da doğuma 2 buçuk 3 Ay kadar kala hazırlamıştım ama bunda hiçbir şey yapmadım hâlâ. Üşenmekten değil de fırsatım olmuyor üzerimde bir ağırlık var. Moral olarak sıfırım zaten. Şu zamana kadar Bi tane hastane çıkışı aldım o da 101e gelmişti denk geldi gördüm aldım. Bir tane de cinsiyeti öğrenince almıştım ama onu da kuzenim doğum yaptı bir şey alamadım diye ona götürdüm. Yani şu anlık sadece hastane çıkışı var. Kızımdan kalanları ayırdım ama yenileri gerekli çok az var. Evde giyer de bir yere giderken veya bebek görmeye geldiklerinde giyecek şeyi yok. İçinde huzursuzluk var zaten çocuk erken doğacak gibi hissediyorum ta ne zamandır. Oğlumun adı bile yok. İkilimde bile kalamıyoruz bir tane bile isim yok ortada. Kura çekelim dedik ama koymaya isim bulamadık. çocuk da 15 gün önden gidiyor doktor doğumu etkiler deid bakalım ne oluyor. Dardayım bunalımdayım hava sıcak olmasa ben bakıcam bir şeyler ama hava sıcak dışarı çıkamıyorum hele de kızımla hiiiç. Geç mi kalıyorum ya. Bu pazar yağmur yaparsa çıkıcaz yağmazsa 33.haftaya kalıcak çok mu geç
1,486,524 soru
24,302,195 cevap
344,099 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın