0 oy
180 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Bebeğim bizimle aynı odada park beşikte uyuyor ama yavaş yavaş odasını ayırmak istiyorum. Bizimle kaldığı için oda döşememistim. Sadece kıyafetleri eşyaları vs için şu dolap ve sifonyeri almıştık. 

image

Odası için almayı düşündüğüm eşyalar ise bunlar. Siz çocuğunuzun odasını nasıl yaptınız? Önerileriniz neler? Yatak ve oyuncak dolabını eğer daha uygun olacaksa marangoza yaptıracağız. 

image

image

image

image

3 Cevaplar

0 oy
(2,763 puan) tarafından
Oda genişse bu eşyaların hepsini koyduğunda oyun oynamak için alan daralmıyorsa olabilir. Ama önemli olan çocuğun odasında oyun oynamak içinde alan olmalı. Bana şifonyer filan çok gereksiz geliyor. Kitaplığın üzerindeki dolapta çok yer kaplar. Kızımın odasında duvara monteli kitaplık var. Bir yatak bir dolap ve bir çalışma masası var. Oyuncakları için dolap gibi olanlar var ya onlardan kullanıyoruz. Oyun oynamak için baya yeri kalıyor. Misafir çocukları filan hepsi odada oynayabiliyor. Kalabalık sevmiyorum pek.
tarafından
Odalarımız çok geniş, yani o konuda sıkıntımız yok. Sifonyer dogmadan önce almıştım çok kullanışlı oldu dolabında kıyafetleri örtüleri vs oluyor sifonyeri de bezler islak mendiller pamuklar dolduruyor çünkü biz stok şeklinde alıyoruz. Oyuncak dolabı olarak her şeye ulaşabileceği ileride de gene kitaplik vs olarak kullanılabilecek montessori tarzı istedim ama tabii duruma göre değişebilir. Henüz küçük olduğu için çalışma masası şeklinde değil de resimdeki gibi küçük düşündük. Şimdilik plan böyle ama ölçüp bicince ne olur bilemiyorum...
-Reklam-
0 oy
(12,085 puan) tarafından
Ah ah bi yatak bi dolapla odanın tamamı doluyor keşke hepsinden koyabilsem 
tarafından
Çok şükür bizin şu anda büyük odamız var. Dediğiniz gibi önceki evimiz çok küçüktü hatta bu dolap ve sifonyeri koyunca zar zor bir yataklık yer kalmıştı o zaman ona göre alacaktım. Geniş eve geçtik şimdilik sigdirma konusunda derdimiz yok.
0 oy
tarafından
O sırada yanımda uyuyan 2 buçuk yaşındaki kızım 34 haftalık da hamileyim gerçekten çok zor oluyor kıskandım doğrusu keşke bende kızıma ve oğluma böyle bir oda yapabildem dua et bana bende hayalimdeki odamızı yapayım 
tarafından
İnşallah her şey gönlünüzce olsun. İnan bizim de durumumuz çok yok ama işe başlayacağım o yüzden odasını ayırmak istiyorum ki kendim de dinlenebileyim, o da bireysel olmaya alışsın. İdareden bir şey olsun istemiyorum bir kere olsun tam olsun her şeyi uzun yıllar kullanacağı şekilde alalım yaptıralım diyoruz. Borç harç biraz aile desteği biraz da tanıdık nazi diye yaptıracağız birkaç ay sonra. O zamana biraz da biriktiririz inşallah masrafını. Allah size daha güzellerini nasip etsin, sonra olur ama hayalinizden daha da güzel olur
tarafından
Ayırmaya oda yok kayınvalidem golle kalıyor um ayrılmadığım sürece odasını ayırmak istemiyorum inşallah rabbim nasip ederde istediğim gibi doserim inan çok güzel olmuş oda
tarafından
Bunlar daha alacaklarım yani biz de almadık sadece kullanan varsa fikir danışmak istedim. İnşallah en kısa zamanda kendi evinize geçersiniz önce o nasip olsun
tarafından
Amin canım çok sağol

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 271 göst.
10 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Adaasel1 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
1 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ht (2,783 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 119 göst.
25 Ağustos 2025 İnternet & Teknoloji kategorisinde Cahillesohbetikestim (99 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,435 soru

24,183,413 cevap

336,474 kullanıcı

...