Benim ilk kızım 3 yaşında öğrendi ona 15 günde zor bela öğrettim küçük kızım 2; yaşına girdiğinde de öğrettim 3 günde öğrettim sana tavsiyem gece gündüz bı arada kes alıştırma kilotlari hiç bir şeye yaramaz oldukça kalın çocuğu terletiyor hemde hemen çıkıyor çiş eğitime gelecek olursan bezleri toptan kaldır ilk gun hep kaçırır hiç tuvalete yapmadı benimkiler altına kaçıra kaçıra öğrendiler gece de aynı şekilde kaçıra kaçıra öğrendiler şimdi yapmazlar ikisi de bu işte sabırlı ol zaten 2.3. günden sonra cocuklar cişi tutma sıkışma gibi sinyaller veriyor sürekli şöyle bez yok tuvalete yapacağız de anlat ilk zamanlar sürekli cisin var mı deme korkuyorlar bu sefer gazan mübarek olsun
Her yere çiş yapışını izleyerek
Şanslıysan o gün bi kere tuvalete yapar. Bizim ilk gün denk gelmişti kakasını yapmıştı. Kendi demedi. Ben götürdüğümde yapmış oldu yani. Alıştırma kilodu almıştım ama sevmedi giymek istemedi. Kilolu olmadığı halde sıktı huzursuz etti naylon yapısı vs.
Başlamadan önce halıları yıkamaya vermiştik bir de biz:D Yerde hiç halı yoktu.
citcitliyi da giydirmesen de olur ben direk kulotla basladim ekstra birsey giydirmedim. bezi goster baska yok diye bismillah de basla zaten kendi kendine gelisiyor
İlk 3 gününüz kaçırmalarla çiş kaka temizlemekle geçer ama bırakın yapsın yapa yapa öğrenecek tuvalete yapması gerektiğini. İlk haftadan da pes etmeyin kesinlikle çocuğunuza şans tanıyın. İlk günden pes ede gördüm. Kaç yıl beze alışmış çocuk bir günde alışkanlığını bırakacak hali yok. Allah kolaylık versin şimdiden bol sabırlar
1,486,552 soru
24,302,636 cevap
344,139 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın