0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimin abisi anneleri farklı babaları aynı neyse bilmiyorum ondan mı beraber iş yapıyorlar sabah eşimi aramış bizde kahvaltı yapıyoruz eşimin telefonu sesizdeymis aramış duymamış kapıya vuruyor bende açmadım kim olduğunu bilmiyorum eşim çıktı kaynim bağırıyor binanın içinde yaptığın karaktersizlik aradım niye açmıyorsun arabanın anahtarını alacakmış ben senin kapına gelmek zorunda mıyım dedi eşimde hiç sesini çıkarmadı eşim hep bana kızar ama dışardaki insanlara hep böyledir bende içimden oh olsun dedim kapıyı kapatınca da gördün mü nasil davrandığım diyor oysa ses çıkarmadı en ufak ailesi hakkında yorum yapsam ben kötü oluyorum bundan sonra asla yapmicam benim abisiyle sorunum yok ama eşim çok dengesiz hak ediyor bunlari 

3 Cevaplar

0 oy
(547 puan) tarafından
:) kız sabah sabah ne güldüm ya eee eee :) 
tarafından
Ahahha geçen beni görümcem için üzmüştü bana gelince aslan disardaki insanlara ses etmez kaynım hakkından geliyor oh olsun dedim yüzüne demedim ama
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkini de işyerinde üzüyorlar yüzüne dedim sen bana yaparsan Allah da böyle verir sana dedim
tarafından
İyi olur işte canım bende abime eti senin kemiği benim dedim
0 oy
(2,362 puan) tarafından
Dışarıda yapamadığı adamlığı senin üstünde yapmak istiyor belli. Millete sesini çıkaramıyor, seni zayıf görüp horozlanıyor. Karak.tersiz
tarafından
Utandı birde acimiyorum artık bana her istediğini söylerdi nazım sana geçer diye

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 623 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 276 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Anneadayi54 (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
59 cevap 2,291 göst.
23 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.