0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Candida mantarı testi yaptırmak istiyorum hangi doktor yapıyor acaba bilen varmı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gastroenteroloji veya Genel Cerrahiye gitmen gerekiyor 
tarafından
Sağol canım ikiside bakıyormu
tarafından
Önemli değil canım evet ikiside bakıyor , genel cerrahi genel olarak herşeye bakıyor
-Reklam-
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Arkadaşım kızına yaptırdı. Kandan bilmiş doktor. Alerji için kan almıştı. Kızının bağırsaklarında çıkmıştı. Eltisinin de vajinasinda çıkmış sadece bağırsakta olmuyormus. Özelde alerji bölümünden yaptırmıştı o. Sizin şikayetiniz ne?
tarafından
Ya benim dilimin arkasında uzun zaman önce kabarcıklar çıkmıştı ama çok önemsemedim ozaman boğazım şişmişti, Neyse ondan sonra yine Boğazım şiştiğinde bu sefer baktım boğazımda kabarcık gördüm kbbye gittiğimde sende alerji var reaksiyon göstermiş dedi önemli bişey değil dedi ama ben tatmin olmadım. Sonra vajinamda acıma yanma oldu kadın doğuma gittim mantar enfeksiyon diye bana fitil falan verdi geçmedi ondan sonra dahiliye gittim idrar yolu enfeksiyon çıktı  . Bir hafta yakın antibiyotik kullanıyorum Ağzımın içi zehir gibi dilimin ortasında beyaz bir tabaka var ilk ağızda çıkıp sonra boğaza yerleşip ondan sonra bağırsaklata iniyor diye internette şüphelerim var kendimi yorgun hissediyorum hiç halim yok
tarafından
Bir de evde yapabileceğiniz kolay bir test diyordu internette bir bardak suya Tükürün diyordu tükürük yukarıda kalırsa sıkıntı yok ama ip gibi aşağıya sarkarsa candida mantarı diyordu bendede öyle oldu ip gibi sarktı
(1,371 puan) tarafından
Öyle testlere inanmamak gerek bence yine de test verin
0 oy
tarafından
Ay bendede var hiç geçmiyor Allah'ın belası. Bağırsakta mi kaynaklı??? Hep dikkat ediyorum hiç fayda yok kurtulamadim ustellik 35hafta hamileyim 
tarafından
Sende ne belirtiler var canım
tarafından
Kaşinti lor peynir gibi akıntı kuruluk sişlik kizarlik   özel bölge tam kuruşa sarı akıntı yanma kaşıntı basliyor hiç bir ilaç fayda etmiyor kesin 1yil oldu artık üstelikte hamileyim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
+1 oy
2 cevap 86 göst.
+2 oy
7 cevap 344 göst.
9 Ocak 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Onlygirl (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 237 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (551 puan) tarafından soruldu

Kategoriler