0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,036 puan) tarafından
Ocean kullaniyordum doktor ocean kullanma ferrum kullan dedi her gün 10 damla şeklinde diste leke yapar diye ocean kullaniyordum dedim portakal suyuyla içirirsin dedi uzun süre kullanan arkadaşlar var mı 

4 Cevaplar

0 oy
(4,586 puan) tarafından
Benim buyuk oglumda yapmıştı ben o zamanlar leke yaptigini bilmiyordum dislerine ozen gostermemistim ama baktim kabizlik hazimsizlik yapiyor ferrumu kestim duzenli araliklarla kuzu cigeri yedirdim kuzu eti yedirdim toparlamisti
(1,036 puan) tarafından
Aynen doktor bana da haftada 1 gün 1 cigeri yedir demişti oceanin hiçbir faydası yok hemen ferruma başla diyor inşallah dişlerine zarar vermez
(4,586 puan) tarafından
Ilaci verdikten sonra dislerini fircala cocugun mutlaka
(1,036 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Evet leke yapar. Ben sidefer kullanıyorum. Memnunum
(1,036 puan) tarafından
Sidefer dediğin nasıl oluyor canım renksiz mi oluyor
tarafından
Şöyle ben bebeğim için kullanıyorum. Yetişkinler için de oluyordur herhalde. Evet o renksiz ve tatlı bir ilaç. Biraz maliyetli.
(1,036 puan) tarafından
Bende bebegim icin sordum canım o kısmı yazmayı unutmuşum bir de onu sorayım doktora cok tesekkur ederim
tarafından
En temiz iceriklisi o. Ve etkili de. Tadı da hiç fena değil. Sor kesin
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Evet hem çürüttü hemde leke yaptı ferrum 

Keşke bunu bana önce deselerdi kullanmazdim
(1,036 puan) tarafından
Yaa işte beni uyaran çok oldu da doktorda ısrarla yerine başka bisey veremem ocean da fayda etmez diyor
0 oy
(943 puan) tarafından
Leke yapar kardeşimden biliyorum Dr her içtikten sonra dişlerini fircalasin demişti
(1,036 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım daha 15 aylik hergunde fircalatmaz ki minnoş

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
9 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Boncuk gozlu (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 109 göst.
25 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraıbrahım (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
25 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Busraıbrahım (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 128 göst.
1 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,060 soru

24,011,245 cevap

327,790 kullanıcı

...