0 oy
449 göst.
Diğer kategorisinde (853 puan) tarafından
Bu site yeni cikmis ovuluyor baya yapan varmi

11 Cevaplar

+2 oy
(78 puan) tarafından

Bence hiç alışveriş yapma kardeşim Çinlilerin o sayfa ve de turkleri öldürüp işkence yapan Çine vergisi gidiyor siz alışveriş yaptıkça 

image

(1,973 puan) tarafından
Cidden mi bunu bilmiyordum bildigim iyi oldu yapmam asla teşekkürler
(78 puan) tarafından
Lütfen herkesi uyarın bu konuda hassas olalım ben teşekkür ederim iyi günler
(853 puan) tarafından
Tesekkurler cnm tc isteyindce yapmadm zaten
-Reklam-
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Yakın arkadaşım yaptı ve geldi ürünleri çogu fenomende yapıp paylaşıyor tiktoktada bununla ilgili videolar görüyorum demekki güvenilir bir site
(78 puan) tarafından
Çinlilerin o site alışveriş yapmayın.Uygur turklerine işkence yapanlara vergisi gidiyor
0 oy
(2,763 puan) tarafından
Bu uygulama yeni değil canım. Daha önce de vardı ama bazı olaylara karıştılar kapattılar sonra. Yeniden açıldı son dönemde çok uygun olduğu için yeniden gündeme geldi. Ben alışveriş yapıyorum. 2 haftaya kadar geliyor. Ürünler bire bir aynı herhangi bir sorun olmuyor. Gümrük vergisi ödüyorsun. Satın aldığın ürüne göre vergi kesiyorlar. 
(2,763 puan) tarafından
Hiç başıma gelmedi. Ben de sadece ürün kusurlu gelirse para iadesi yapıp ürün sizde kalsın diye söylüyorlar diye biliyorum. Hiç bir ürünüm gümrükte kalmadı.
(853 puan) tarafından
Alisveeisten ayrimi gumruk parasi oduyorsn cnmm
(2,763 puan) tarafından
Alışveriş ödemesini yaparken ek olarak gümrük vergisinin parasını da ekliyorlar. Birlikte ödüyorsun.
(853 puan) tarafından
Mesala  bn  iki sandalet koydum 1 babet 1000 tl yaziyordu ama fiyatida oleydi
(2,763 puan) tarafından
Orasını bilemem.  8 parça ürün aldım 150 tl vergi verdim. 600 küsür ödedim toplam. Hiç bir bilgim yok.
0 oy
(223 puan) tarafından
Güvenilir ama vergisi yükseldi başta çok iyiydi birde bir sürü şartı var iyice bakın öyle alışveriş yapın bir şeyden 2den fazla olunca gümrüğe takılıyor benimki takıldı gelmedi  başta çok uygundu vergi şuan pahalı oldu popüler olunca 
(466 puan) tarafından
Eşim aynı üründen 4 ta e aldı gümrüğe takılmadan geldi. Ben de 7 Parça birşey aldım takıldı gelmiyor . Tatile de çıkacagım ihtiyacım var aldıklarıma .
(78 puan) tarafından
Çinlilerin o site alışveriş yapmayın.Uygur turklerine işkence yapanlara vergisi gitmeyin
0 oy
(1,348 puan) tarafından
Bende yapacam, ama kredi kartıyla değil hesap kartıyla yapacam yakında 
(78 puan) tarafından
Çinlilerin o site alışveriş yapmayın.Uygur turklerine işkence yapanlara vergisi gitmeyin
0 oy
(590 puan) tarafından
Güzel gorunuyor ucuz ama ürünleri dandik 
0 oy
(5,669 puan) tarafından
Benim arkadasm yapti baya guzel geldi. Sonra birlikte yeniden yaptik kargolanmis bile. Ama alt sinir koymuslar 2bin tl olmadan odeme yaptirmiyo.
0 oy
(125 puan) tarafından
Bende bir yerde görmüştüm altında Türk yorumları olan ve Türklerin aldığı eşyaları alın diye paylaşmışlardı
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Bende gördüm çok da uygun ama bilemedim
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Yaptım tma.iki haftada geldi bluz termos küpe bileklik mkayaj fircasi  falan aldım.hesi çok iyi cikti
0 oy
tarafından
Görümcemin kızı bir çok şey almış hepsi çok iyiydi 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 342 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 249 göst.
24 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde I am a mother (337 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 844 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Cem.re 123 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 391 göst.
21 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde 34. (399 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,885 soru

24,036,711 cevap

328,955 kullanıcı

...