+1 oy
54 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar ben İstanbuldan kızım 2 yaşın da trafik kazası geçirdi 2 ay yoğun bakimda kaldı şimdi Kurtuldu çok şükür ama dizden sol bacağı kangren olmuştu kestiler çok üzüldük ama kurtulması bizim için bir micizeydi rabbim hiç bir anne babaya evlat acısı yaşatmasın çok zor bir süreç geçiyorum 7 aylık hamileyim bide çok zor geçiyor ona protez yaptırıcaz daha önce yaptıran varmı İstanbul da bildiğiniz bir yer var ameliyat süreci nasıl hiç bir bilgim yok şuan ilesme sürecinde araştırıyoruz hemen taktiricaz ilesir ilesmez fizik tedaviden sonra 

1 cevap

0 oy
(6,338 puan) tarafından
Çok çok geçmiş olsun. Hemşireyim ama diz protezi ameliyatı hiç görmedim. Postun yukarı çıksın. Burada olan var mı bilmiyorum. Drnuz size nereyi önerirse oraya gidin bence. Allah kolaylık versin dayanma gücü versin. Sen güçlü ol ki kızımız da güçlü olsun. Unutma güçlü anne güçlü çocuklar. Yavrumuzu bol bol öpün. Lütfen ona acıyarak bakmayın ki acıyarak bakanlara karşı ezilmesin
(3 puan) tarafından
Çok sağolun Allah razı olsun o kadar zorki insan anlatamiyor bı sen bı Allah bilir ne yaşadığını kızım çok güçlü bir kız onun için ayakta durmaya çalışıyorum bazen  köşeye çekilip ağlıyorum Allah'ım dayanamiyorum diye ama mecbur kalıyor insan ayakta evladı için durmayı inşallah bu zor günleri atlatmayı nasıp eder Allah zaten araştırıyoruz daha inşallah iyi olucak prensesim teşekkürler
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 143 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 122 göst.
0 oy
2 cevap 146 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
5 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,721 soru

24,089,570 cevap

331,687 kullanıcı

...