0 oy
644 göst.
Diğer kategorisinde (580 puan) tarafından
Oğluma ultrason cekildi testisler inmemiş suan 7 aylık bu konu a bilgisi olan var mı acaba 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilgim yok canım geçmiş olsun 
(580 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(877 puan) tarafından
Benim yeğenimde öyleydi ameliyat oldu maalesef 
(580 puan) tarafından
Ne zaman oldu ameliyatı canım
(877 puan) tarafından
Ya onu tam hatırlamıyorum ama küçüktü daha tuvalet alışkanlığı bile yoktu evin içinde gezip her yere işiyodu 1 1 bçk olabilir eğer indirilmezse Allah korusun çürürmüş yumurtalıklar
(580 puan) tarafından
Baktım araştırdım biraz da önemli bir şey 1 yaşına kadar ameliyat olması gereken Bi durum olabilirmiş
(877 puan) tarafından
Aynen canım yeğenimde küçüktü sünnetinide yaptılar o ameliyatıda üzerinde dur önemli bişey Allah korusun çürürse kısır oluyolar Allah acil şifalar versin inşallah
(580 puan) tarafından
Amin canım çok sağol
0 oy
tarafından
Canım hani görünürde o iki tane yumurtalık yokmu yani biri bellimi olmadigi yeni Bebegm oldu da bilgi edinmek için soruyorum hani belli oluyo yani deglmi
(580 puan) tarafından
Yumurtalıklar var ama torbada değil sanırım öyle Bi sey
0 oy
(12,762 puan) tarafından

Bizim komşu oğulları öyleydi geç kalındı ameliyatla indi birinin çocuğu olmuyo şuan ama sorun spermde diğeri tek yumurta indiği için doktor ilk çocuk ne olursa diğerleri de oylr olur demiş ve 3 oğlu var :) oğullarının da öyle idi küçükken hemen ameliyat ettirdi yani korkma küçükken halledilir cnm 

(580 puan) tarafından
İnsallah canım teşekkür ederim
0 oy
(214 puan) tarafından
Csnim benim iki ogkumdada ayni sorun oldu buyuk oglumda 2 yasina jadar bejleyelim dedi dr ve bekledik inmedi kucuk bi operosyonla asagi cekip diktiler simdi kucuk oglumdada ayni sikinti var onuda yaptircaz ins cok korkulacak bosey degil ama onlem alinmazsa ya cocugj olmuyormus yada olursa gec oluyormus diye duydum 
(580 puan) tarafından
1 yasına ksdar yapılması lazım yazıyor nette doğru mu ki
(214 puan) tarafından
Nette hersey yazar dr ne diyosa ona bakmak gerekir bence benim cocuklarin birazda etli oldugu icin oralari kucukken bekmemizi söylemişti
tarafından
Canım benim oglumdada var 5 ay lik 7 aylıkken yapacaz dedi acaba nasıl oluyo ne kadar kesiyorlar lazerle mi dikiş mi atıyorlar kaç saat sürüyo ve ne kadar sürede iyileşiyor çok korkuyorum canım  cvp verirsen sevinirim
(214 puan) tarafından
Iki oglumdada ayni seyi yasadim buyugunki testislerin oldugu torbadan iki dikislik yereden girip asagi cekiyolar ve dikiyolar canm cok bisey anlamiyo zaten anestezi veriyorlar kucuk oglumu yaptirmadim daha 3 yasinda  en gec 2 yasina kadar zamn veriyorlar
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Yaşında iner canım.bizdede öyleydi 11 aylik indi 
(580 puan) tarafından
İnsallah iner bizin 2 si de yukarıda sanırım
(5,935 puan) tarafından
Benim oğlum da sağ taraf yukarıdaydı �nşallah canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 271 göst.
25 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 162 göst.
19 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 236 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 299 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Anneyimbennnn (438 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,042 soru

24,052,781 cevap

329,766 kullanıcı

...