0 oy
575 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
3 gündür ellemedim dedem öldü cenazedeydim bugünde çocuğu doktora götürdüm kıpricek halim yok uzanıyorum ev dağınık değil ama süpürülecek uykusuzum normalde bu saate işim biterdi sizler ne yapıyorsunuz bitti mi işler düşüldü mü akşama ne yapsam kaygısına 

10 Cevaplar

0 oy
(201 puan) tarafından
Başınız sağolsun benimde öyle eltim kaynım geldi otel gibi kullanıp gittiler bende hastanedeyim
tarafından
Ne yılan o var ya eşime karını boşa diyen biri
(201 puan) tarafından
Ay Allahlarindan bulsunlar
tarafından
Eşine karını boşa dediğinde akşam olunca sen mi yatıyorsun onla dememiş mi ne dengesiz ya karını boşa ne demek 2 erkek kardeşim var nasıl dilim varır
tarafından
İşte bunlar der ama eşim sanki onun iyiliğini düşünüyorlar gibi davraniyor
tarafından
Benim eşimde ilk eşinden sorun yaşadığında boşa gardaş ne gereği var bunun sana böyle yapıyorsa demiş eşimle arası kötüymüş ama sonuçta 2 çocuğunun annesiymiş öyle diyincede eşim bi kaç ay daha düşünmüş bakmış olmuyor boşanmış görümcemin 4 çocuğu var birini de evlendirmeye ceserat edemiyor ettiğini çocuklarından çekecek korkusu var çekiyor da iflah olmuyor ben bi allahtan korkarım birde allahtan korkmayandan hepside evlenecek yaşta çocuklarının
-Reklam-
0 oy
(639 puan) tarafından
Başınız sagolsun ev supurulecek oğlan uyuyor ye.ek hazırladık sadece . Uyansın supurucez insallah
tarafından
Benim bir yemek kaldı yaptım
0 oy
(1,398 puan) tarafından
Başın sağolsun canım RABBIM mekanını cennet eylesin. Çok geçmiş olsun çocuğun içinde. 

İş bitti süpürdüm sadece silmedim, bulaşık makinasindn boşalttm, oğlumun Kahvaltısını yaptırdım. Mutfak dolablarini sildim öyle üstten leke oluyor dıe. Banyo tamam 

Duşta aldırdım oğluma çok sıcak çünkü. 

Kargoyu bekliyorum sürat kargo gelip evden kargomu alacak 5 E kadar daha doğrusu iademi. Bi an önce gelseydi bende Bi rahtlasaydim ya
tarafından
İade için eriniyorlar tüm ölenlerimizin mekanı cennet olsun
(1,398 puan) tarafından
Şükür yolladım kız aldılar
0 oy
(201 puan) tarafından
Başınız sagolsun canim  ev isini halledersin sağlığın daha önemli akşam serinlikte yaparsın  bende genelde akşam yapıyorum ertesi güne tertemiz oluyor gündüz hava sıcak oluyor bir iş yapamıyorum  oğlumla ilgileniyorum 
tarafından
Yaptım kirliydi her yer içim rahat etmedi kalktım yaptım
0 oy
(982 puan) tarafından
Tuvaleti yıka mutfakta bulasık vb pislik olmasın evi süpürmesen de olur malum hava çok sıcak kurt düşer vallaha
tarafından
Kız benim hiç bulaşığın olmaz evim açık kapı çat kapı gelen olsa
0 oy
(4,306 puan) tarafından

• Başın sağolsun bizde kahvaltı yapıyoruz daha yeni:)
tarafından
Teşekkür ederim afiyet olsun
0 oy
(15,021 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin basin sagolsun canim 

daha birsey yapmadim ama aksama yemegim var sukur 
tarafından
Amin inşallah benim bi yemek kaldı
0 oy
tarafından
Yemek düşündüm canım bulaşık ilk isim çünkü hava sıcak sinek oluyor hemen evde evde bir tane sinek görsem öldürürüm bu havalarda eve sirkeli su ile sıl.bi bulaşık yıka evi şupur vasit hit yemek yapmteterli fırın yemekgi mesela sebzeleri doğra tuzla dirina at kızarsın cikarrt yoğurtla yiyin 
tarafından
Sinek pis yaa midem bulanıyor onlardan
0 oy
(638 puan) tarafından
Başınız sağolsun.  Banyoyu tuvaleti yıkadım, çamaşır yıkadım. Yatak odamın halılarını çırpıp dip köşe detaylı süpürüp sildim.  Gardrobun en üstü tozlanmiati orayı da silip halıları serip çıktım odamdan. Evin her yerini supurdum.  Çocukları doyurup yıkadım giydirdim.  Balkonu yıkayıp çamaşırları asacam ve evin kalanını silecem inşallah.  Akşam yemeğine biner dolması yapacağım, yanına ne yapacağım belli değil daha 
tarafından
Cacık iyi olur sıcakta
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Başın sağolsun. Valla hastalıktan geberiyorum. Kızın oyun grubu günüydü bugün. Nasıl gidip geldik bilmiyorum. Daha anca uyandım. İşim yok ama hastayım o kötü. 
tarafından
Geçmiş olsun gecen hafta bende kötüydüm düzeldim şükür
(2,924 puan) tarafından
Ben ayda 2 hafta rutin hastayım alıştım :)
tarafından
Niye ki
(2,924 puan) tarafından
Bağışıklığım çok zayıfladı sanırım
tarafından
Doktora git

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 211 göst.
21 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sengul81 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 696 göst.
9 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatma1112 (516 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 691 göst.
13 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,017 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 592 göst.
17 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,042 soru

24,163,494 cevap

335,483 kullanıcı

...