Bazılarınız bunlar problem mi diyecek ama şimdi sorun şu… Eşim hayata karşı, bana karşı çok memnuniyetsiz bi insan. Kendini her zaman akıllı görüyor, her zaman haklı görüyor. İnanılmaz şekilde beni manipüle ediyor. Gayet güzel akıllı ve mantıklı bi kadınım. Bunu çevremdekiler de söylüyor. Eşim ise en basit şeylerden bile bana laf söylüyor. Daha sabah gözümüzü yeni açıyoruz, ki 8-8.30a uyanıyoruz hemen kahvaltı hazır olsun istiyor. Bundan bile laf söylüyor ki en fazla 9a kahvaltı hazır oluyor. Bir şeyi unutsam hemen laf söylüyor bir şeyi düşürsem hemen laf söylüyor. Çocuk uyumasa laf söylüyor düşse laf söylüyor. Çalışan bir insanım ve yemek gecikse laf söylüyor. Ev dağılsa laf söylüyor. Aklınıza gelebilecek en basit şeylerden…. Sonrasında da hiç gönlümü almaya çalışmıyor. Oturup ağlasam bile ağlamamı saçma buluyor… Akşam olunca uyurken sarılır öper o kadar. Ben inanılmaz yorulmaya başladım. O ise gün geçtikçe laf sokmayı arttırıyor… Yıllar geçtikçe oğlumda babasını örnek alacak diye korkuyorum. Kendimi yetersiz hissediyorum. Çocuğumuzun uyku sorunu var diye ben kötü anne oluyorum. Hiç bi özel günümüz yok. Doğum günlerimi önemsediğimi bildiği halde umursamıyor ki ne yıl dönümü ne de başka bir şey kutlamıyor zaten.
1,489,745 soru
24,348,327 cevap
346,365 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın