0 oy
246 göst.
Diğer kategorisinde (263 puan) tarafından
Kotu niyetle soylemiyorum bunu herkesin.nazari degebilir severken bile ama 3 kez geldi ertesi gunu çocuk aksama kadar ağlıyo durmuyo ilk bebegime birlikte bakmistik bunda ben yalniz bakmak istiyorum dedim ne zaman gelse iyi hadi duruyo bu sefer duan kabul oldu kendin bakiyosun diyo gozu mu kaliyo acaba kendi illa bakmak istiyo biliyorum içini ne dua okumalıyım bebek 7 saatir uyumuyo agliyo 1 aylık bebegim suan normalde uyurdu.hep 

8 Cevaplar

0 oy
(23,092 puan) tarafından
Çocuk daha bir aylık normal böyle olması
(263 puan) tarafından
Ama uyurdu hep
(23,092 puan) tarafından
Bence nazarla alakası yok canım
-Reklam-
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Giderken okuyordur illaki. 1 aylık bebek normal uyumaması bana nazardan gelmedi. Bdnim kızım günde 3 saat anca uyurdu bilemiyorum.
0 oy
(14,957 puan) tarafından
bebegin annesinin bile nazari degebiliyor cqnim surekli okumaya gayret et okuyamazsan youtube den ac dinlet 
0 oy
(1,973 puan) tarafından
Okusana canım 3 nas 3 felak oku olabilir bebeğe içi kaynamış nazarı degmiştir kırklı bebeğe çok nazar değer
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Bebeğiniz küçük olduğu için denk gelmiş olabilir ama haklı da olabilirsiniz. Bazı, insanların enerjisi iyi gelmeyebilir. 
0 oy
tarafından
Değer ya bazen ben bile o kadar içten seviyorum ki kendi nazarımın bile değdiğini düşünüyorum komşumun nefesi çok iyidir az önce otururken okuttum kavga kıyamet uyuttuğum bebeğim gık demeden uyudu ne okuyo bilmiyorum ama bazen bende bilindik duaların dışında bunu okuyorum 

Euzü bi kelimatillahitammati min şerri külli şeytanin ve hammatin ve min şerri kulli aynin lamme
0 oy
(1,462 puan) tarafından
Kalem süresinden 2 ayet var nazarla ilgili. Vein yekadullezine diye başlıyor internetten araştır sabah akşam oku canım. Felak nas Ayetel Kürsi Fatiha bunları da oku
0 oy
(820 puan) tarafından
Dua oku bol bol.  

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 752 göst.
25 Mayıs 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 64 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Jajakkn (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 167 göst.