0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (1,615 puan) tarafından
Yakın bir tarihte yaptınız mı kızlar, sürat kargoya verecem fiyatları bilmiyorum 

2 Cevaplar

0 oy
(1,615 puan) tarafından
Yokmu kızlar kimse
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu firmaya göre paket boyutu ve kiloya göre  gönderilen yerle gönderilecek yer arasındaki mesafeye göre değişir. Sürat kargonun sitesine girip fiyat hesaplama yapın ama neden illa sürat onu anlamadım en lanet en berbattl firma o 
tarafından
Hangi il ve ilçeden hangi ile ve ilçeye gidecek? Paketin boyutları nedir yüksekliği eninve boyutu? Kaç kilo? Evden alınıp eve mi teslim edilecek?
(1,615 puan) tarafından
Hayır evden alıp iadeye gönderilecek, yemek masa takımı 6 kişilik sandalyesi filanda var, trendyoldan aldım anlaşmalı kargo sadece surat kargo olduğundan 7 gün içerisinde sadece onunda göndermem lazım, mesafede şehir içi, yani 4 km mesafesinde sürat kargo, yada 2
tarafından
O zaman durum zaten farklı canim oncelikle evden iade edilebilir mi onu öğrenin sonra iade talebi oluşturun gelen kişiye iade kodunu verin ücret odememeniz gerekiyor. Hepsiburadada evden iade imkanı var ama trendyolda var mı bilmiyorum ben bir şey almıştım şubeden teslim edeceksiniz demişlerdi sinirden iadeden vazgeçmiştim. Belki büyük kargo olduğu için evden iade vardır
(1,615 puan) tarafından
Var var kuzu iade kodumda var ama ya gelip almazlarsa dıe soruyorum gelip almazlarsa kendim ücretli Bi şekilde evden alim oluşturacağım cok tutarmi 1 den vazla yada 800 900
tarafından
İnan o kadarını bilmiyorum canım tek bildiğim kargolar aşırı aşırı pahalandi kendi cebinden sakın ödeme yapma bir masa sandalye takımı tutabilir bile

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 168 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Melek32 (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 331 göst.
17 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 1,840 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde 1anneadayi (1,267 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.