0 oy
1,202 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (420 puan) tarafından
İstanbul da 6.000 e tutmustuk geçen yıl sözleşme bitince 15 yaptı bebisimiz var eşya taksitide her ay 5 bin napicaz bilemiyoruz 

Eşim ardahanli köyde evi var 60 90 bin arası masraf lazım oraya gidelim diyor yapabilir miyim bilmiyorum İstanbul'da doğdum büyüdüm zorlanirim sanırım ama çaresi yok 

Alt katta eltim kaynanam olucak eltimle gorusmuyorum zatende tek hisssederim 

26 Cevaplar

0 oy
(121 puan) tarafından
Bizim 30 bin TL oldu 
(14,957 puan) tarafından
30 ne kiz villada mi oturuyorsun
(121 puan) tarafından
Sitede yim
-Reklam-
0 oy
(590 puan) tarafından
Bizimki yıllık 70 bin demis ev sahibi 10 günümüz falan var ama galiba tasinacaz ev aşırı büyük boş tabi başka şehre inş kaynanadan kayın babadan kaybından eltiden görümce den çok coook uzağa 
0 oy
(4,131 puan) tarafından
Valla benim babam kiracıya durumuna göre ver diyor, keşke herkes öyle olsa. Zam yaptığı kiracisina da 2 3 bin max üstüne koyuyor millet iyice abarttı. Bir akrabam var kiracisina senede 2 kez zamn yaptı her şey pahalandı diyip. Allah'in görgüsüzleri
0 oy
tarafından
Önümüzdeki ay bitiyor sözleşme ev sahibi ne kadar yapar bilemiyoruz 7 bin şuan 
0 oy
(10,279 puan) tarafından
Ayy iyki kirada oturmuyom kendi evimiz çok şükür...
tarafından
Çoğu kişiye anne- babadan bedava ev veya ciddi bir para desteği geliyor genelde. Yoksa karı- koca desteksiz ev almak çok zor. Ben öğretmenim, esiminde vasıflı bir işi var. Öyle hemen evlenir evlenmez çocuk da yapmadık. Ancak kaç yıl geçti , daha ev alamadık. Çok şükür bir evin çoğuna yetecek kadar peşinat yaptık ama illa ki borca da gireceğiz kalan için. Biz böyle isek, asgari ücret ve dolaylarında maaş alanlar için ev almak neredeyse hayal. Kiralar da aldı başını gitti. Allah herkesin yardımcısı olsun. Hepimize nasip etsin :)
(10,279 puan) tarafından
İnşallah,bizim evi eşim çalışıp yaptı işçi falan tuttuk taşıdığımız da 1 çocuğumuz vardı çok şükür kendi evimiz olunca çocuk falan plansız olabiliyor şuan da 3 çocuğum var çok şükür kira falan olmayınca çokta dert olmuyor
0 oy
(110 puan) tarafından
Bnm kuram 8 binden 15 bin oldu bursqdayim bende mecbur cikcaz ev buldum 6 bucuga tasincam 

İlgili sorular

0 oy
49 cevap 1,239 göst.
19 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Eda nur (1,478 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 366 göst.
0 oy
31 cevap 985 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Hemdemm (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 1,391 göst.
17 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Elifnur06 (334 puan) tarafından soruldu