0 oy
68 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (88 puan) tarafından
Kızlar 10 aydır aydır çocuğum kasinip yara döküyordu **** dediler uzun süre **** ilaçları kullandık geçmiyor du bizde birşey yoktu ama oğlumun eli ayağı su dolu kabarcıklar la doldu vücudu hep yara oldu 10 aydda 10 doktora belkindaha fazlasına gittik . En son dün yine götürdüm çıldırmak üzereyim çünkü bu sefer egzama dedi egzama için losyon vs verdi internetten baktığına göre cocuklarda tekrarlama yapmaya biliyormuş nasıl kökten kurtulup tekrarlanmamasını saglayabilirim ??? 2 yaş cocukta tekrarlanır mi 

3 Cevaplar

0 oy
(3,082 puan) tarafından
Öncelikle geçmiş olsun. Çocuklarda egzema hakkında tam bir bilgim yok. Ama ben ve eşimin egzeması var. Ve asla geçmiyor. Şöyle ki, egzamanın kaynağını bilmek lazım. Benim metale alerjim var. Takı takınca oluyor. O yüzden yıllardır alyans bile kullanmam. Sizin bebişin de altında yatan neden bulunursa daha kolay olur.

Görümcemin kızı da ufakken küpesinden ötürü egzama oldu. Büyüdükçe geçti evet. Nasıl bir tedavisi oldu, net bilgim yok. 
-Reklam-
0 oy
(4,875 puan) tarafından
İlk olarak 5 aylıkken çıktı, diş dönemlerinde azdı, sonra azaldı. Kremler losyonlar, sıcak suyla yıkamamak, pamuklu kıyafet giydirmek ve terletmemek çok önemli. Yazın geçiyor şükür ama kışın hala az da olsa çıkıyor şuan 3 yaş oldu. Eskisi kadar olmasa da devam ediyor maalesef. 
0 oy
(6,822 puan) tarafından
Benim esimde var eczaneden krem yaptirdi ama ne zaman stres olsa ne zaman abur cubur cok yese tekrarliyor abur cubur yiyorsa verme canim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 91 göst.
+1 oy
1 cevap 85 göst.
+1 oy
11 cevap 193 göst.

Kategoriler

1,465,650 soru

24,019,462 cevap

328,161 kullanıcı

...