0 oy
303 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (139 puan) tarafından
Hanımlar kapanali 1 ay gecik oldu kapandım ama tam bu sıcak havalarda kapandım niyetimden vardı kapanmak 2 xoxugum var biri 1 yaşında diğeri ise 3 yaşında yaşımda 28 

Çocuklar gerçekten çok hareketli ve o kadar çok bunalıyorum.ki resmen nefsime yenik düşüyorum kapandıktan sonra evden bir türlü çıkamıyorum ha oldu ha olmadı diyorum sürekli başörtüyü kapatıyorum çocuklar bir öyle çekiştirip bir böyle zaten yerinde durmuyorlar evden çıkana kadar gerçekten su gibi luyorum Domates gibi yüzüm kızarıyor ya alışamadım bu duruma ya nefsime yenik düşüyorum o kadar sıcak basiyorki ister istemez sinir basıyor bana basortumu yapıyorum evden çıkana kadar o bozuluyor çocuklardan dolayı kucak al falan ilgilen derken yanlardan surekli sac xikiyor 

Bunun bir yöntemi yok mu acaba elbise giyorum daha rahat olayım diye ama cok nefsime düşüyorum

Sizler nasıl yapıyorsunuz..

4 Cevaplar

0 oy
(3,403 puan) tarafından

Evet havalar çok sıcak ama ne için kapandığını bilirsen daha kolay olur senin için. Allah yardımcın olsun çocuklarla evet terliyor insan evden çıkana kadar. Ben herşeyi halledip başörtüyü en son takar feracemi giyer çıkarım. Allaha şükür uzun zamandır böyle giyindiğim için sorun olmuyor sıkılmıyorum. Mükafatını düşünüyorum <3

-Reklam-
0 oy
(6,911 puan) tarafından
Ben 19 dum kapandigimda ilk kapandigimda esarp baglamayi bile bilmiyordum  kapali arkadaslarım ogretti simdi aynaya bile bakmadan yapiyorum bazen :) sıcak havalarda terletmicek kumaslar var keten gibi onlardan bak canım alısırsın zamanla
(139 puan) tarafından
Onlardanda aldım ama gerçekten çıkana kadar yüzüm şu gibi oluyor sıcak basıyor umarım bu durum geçer
(6,911 puan) tarafından
Ben kafamda kombinimi kuruyorum tam cikicagim zaman hazirlaniyorum vantilator varsa onun karsinda baglayabilirsin eşarbini ama yazın sal daha rahat oluyor esarptan
0 oy
(14,125 puan) tarafından
Bır ferace gıyerım o kadar nefsine yenik düşme şeytan uğraşıyo seninle evet çok sıcak ama cehennemin kat kat sıcak olduğunu düşün alışınca rahatlarsın 
0 oy
(1,898 puan) tarafından
Ben çok ama çok açıktım

Tesettüre uygun 1 tane bile kıyafetim olmadan kapandım.nasıl gıyınecegımı,ne tarz kıyafet alacağımı bılmeden 2 sene böyle geçtı. Sımdı ben kapanalı 13 sene oldu tama anlamıyla son 5 senedır güzel gıyınıyorum. Evet çok sıcak ama tesettürüme Engel değil mesela namazdan hemen sonra  çamaşır asacağım üstümü basımı çıkarmadan asıyorum bır daha vakit namazına kadar duruyor. Çıkarıyorum uzerımı 1 tişört 1 şort mis gibi evdeyken kumaş karışamaz ıstedıgın günü gıyınırsın takiiii misafir gelene karar benimde 3 evladım var ama evlatlarım benim tesettürüme engel değiller kendini öyle şartlandırma giyindikleri hoşuna görecek YouTube’dan tesettürlü bayanları ızle rahatalayacaksın

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 171 göst.
14 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Garip (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 297 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 285 göst.
27 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde neslihan yilmaz (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 674 göst.
16 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,749 soru

24,063,262 cevap

330,252 kullanıcı

...