0 oy
97 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (210 puan) tarafından
Kızlar eşim villa ayarlamış Antalya da Eylül başında malum havalar aşırı sıcak kafamızı dışarı çıkarmıyoruz Eylül'de bebeğim üç aylık oluyor tam yol 8 9 saat kadar sürüyor Antalya'ya sizce gidilir mi bebekle zorlanır miyim ya da yol hava değişimi çarpar mı tecrübeniz olduysa daha önce bu konuda bilgi verebilir misiniz

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız Eylül'de Antalya'da tatil daha güzel olur suandan ben Antalyadayim gündüz bişey yapamıyorum cocukarla Eylül'de deniz yine ılık hava akşam daha serin olur şimdiye göre gel tanı benimki 4* aylık çok seviyor suyu denizi kafan dağılr sadece hafif ince uzun da alırsın gecenin durumuna göre 
(210 puan) tarafından
Anladım canım zaten havuza sokmayı düşünmüyorum enfeksiyon riskine karşı deniz için bile erken ama hava değişimi çarpar mı ondan şüpheliyim Eylül de biraz daha serin oluyor değil mi Antalya
tarafından
Ben olsam gitmem. Çünkü villa kiralamanın evden pek bir farkı olmuyor. Yine temizlik, yemek vs düşünmek zorundasın. Dışarıdan yeriz dersen, eee zaten evde de dışarıda yiyebiliyorsun. Bilmiyorum bence ultra dahil tatil konsepti yoksa yorgunluktan başka bir şey değil gibime geliyor. Özellikle bebekle..

Sıcaklık açısından sorarsan, Eylül'de sorun olmaz. Denizler geç ısınır, geç soğur.
(210 puan) tarafından
Eşim yemek temizlik konusunda yardımcı olur her zaman orada da olur ondan şüphem yok zaten kız kardeşimde gelecek bizimle ben daha çok hava değişimi ya da uzun yol sıkıntı olur mu diye endişe ettim
tarafından
Aslinda imkanın varsa evet bencede otel daha hizmet açısından iyi ama bana kalsa eşin yemek yapıyorsa benimki gibi bebekle villa daha iyi rahat açısından emziriyorsan özellikle sürekli eşinden ayrılıp emzirmek durumunda kalmazsın birlikte daha çok vakit geçirirsin biz sürekli antebe gidip geliyoruz çocuklarla yolda terliyorlar da ama hasta olamadılar hiç hava değişiminden birşey olmaz i kadarfark olmaz o ayda
-Reklam-
0 oy
(590 puan) tarafından
Tatilmi yapacam yemekmi temizlikmi en iyisi otel 
(210 puan) tarafından
Otel kalabalık vs enfeksiyon riskine karşı villa bana daha mantıklı geldi canım yoksa tabiki otel daha konforlu ama kız kardeşimde gelecek onun çok faydası olur bana ben bebeği sıcak yol etkiler mi diye endişeliyim daha çok
0 oy
(3,205 puan) tarafından
2 yaşında gitmiştim o şekilde Muğla ya. Ağustos ayında. Bebişin gaz sancısı yoksa ve yardım edenin de varmış git bence. Klima vs ona göre ayarlarsnız
0 oy
(15,248 puan) tarafından

Kızım 15 aylıkken girmiştik bizde kalkana daha zordu büyüdüğü için 

Ufak olunca emzir veya mama ver uyur zaten araba sarsıntısından :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 213 göst.
27 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde nilimsi (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 176 göst.
0 oy
4 cevap 229 göst.
5 Ekim 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Zeynosss (13,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 270 göst.
23 Aralık 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Sengul_yozgatli123 (151 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,916 soru

23,978,497 cevap

326,387 kullanıcı

...