0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (4,103 puan) tarafından
Kızlar 3 gündür hastanede yatıyorduk böcek sokması dan. Dün akşam çıktık hastaneden, bugün bütün gün kızımın atelşi vardı. Akşam başını yıkadım calpol verdim ama gram fayda etmedi hala çok ateşi var. Şuan uyuyor ne yapmam lazım

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Acile gitmeniz lazım bence ben olsam öyle yapardım zannımca böcek ısırmış ya korkardım 
(4,103 puan) tarafından
Evet bende öyle düşündüm aynı zamanda üstte bir dişi var onu patlatıyor acaba o yüzden mi dedim. Hemşire kuzenime sordum götürme ıslak pamuk basıp colpol verip göndeyorlsr dedi. Evde de ne yapıcam bilmiyorum. İnsan kendi çocuğu olunca bi afallıyor
tarafından
Yani bir hastalık olsa öyle yapıyorlar evet ama böcek ısırığı olunca hani farklı olur mu diye düşündüm hangi böcek ısırdı zehirlendi mi :(
-Reklam-
0 oy
(140 puan) tarafından
Canım üstünü çıkart önce ince bişey kalsın ve ateşini ölç ateş 39 38 buçuklardaysa ılık suyla duş aldir gerekirse acile götür ihmal etmeyin bide böcek ısırması bu 
(4,103 puan) tarafından
Evet böcek ısırmasından 3 gün yattık tedaviye evde devam ediyoruz şu an
0 oy
(828 puan) tarafından
Gül suyu sürebilirsin. Peygamber efendimiz bile gül suyu sürermis ateşli hastalara. Ben çok sürdüm hemen aliyo ateşi. Sakın sirke kullanma aşırı sakıncalı bir sey. Ayağına soğan suyu sürebilirsin. Yoğurt ayran gibi serin seyler içerebilirsin. Birde sadece 1 şurup verme dönüşümlü iki şurup ver. Bileklerine çok azar azar kolonya sürebilirsin. Eğer duş aldiracaksan da mutlaka kesele ter gozenekleri açılsın ki cilt hava alsin. Çörek otu yağı varsa bir miktar içerebilirsin ve iç bilek ayak altına sürebilirsin. Basının tepesine ve tüm eklemlere salatalik suyu sürebilirsin 
0 oy
(2,642 puan) tarafından
Doğal gül suyu sür canım geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 104 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde anneadayi_96 (976 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
23 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 158 göst.
30 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,686 soru

23,848,003 cevap

319,753 kullanıcı

...