0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (1,113 puan) tarafından
Kızımda idrar yolu enfeksiyonu var dedi doktor iki gündür düzenli kullanıyoruz ama bugün de huysuzdu hep akşam da ateşi çıktı neden olabilir normalde dişi ateş yaptığında burnu ateşli olur biliyorum burnundan da başına ateş vurur ama şuanda da burnu ve alnı ateşli doktorun verdiği parolu kullanıyorum ama şuan 37,1 hala enfeksiyon ateş yapar mi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Enfeksiyon antibiyotiksiz geçmez canım vermediler mi antibiyotik ? Ateşi düşmez . 
(1,113 puan) tarafından
Ates olur mu yani enfeksiyondan
tarafından
Tamam anca eğer yüksekse enfeksiyonu kan falan gelmişti galiba kızından 3 4 günde düşer ateşi endişelenme olur canım enfeksiyon nerede olursa olsun ateş yapar
(1,113 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım evet
tarafından
Rica ederim ben de oğlum ilk boğaz enfeksiyonu geçirmişti bir anda ateşlendi hemen acile götürdük doktor 3 4 günde geçer ateşi enfeksiyonu yüksekse demişti ilaçları düzenli saatli kullanırsan iyi olur :) çok geçmiş olsun
(1,113 puan) tarafından
Öyle yapmaya çalışıyorum canım saol
-Reklam-
0 oy
(2,606 puan) tarafından
Antibiyotik kullanmanız lazım bu durumda ateş düşürücü anı kurtarır sadece bu arada 37.1 aman aman ateş sayılmaz yükselmedikçe tabi 
(1,113 puan) tarafından
Evet canim ama tutmasam yükseliyor düşmüş şimdi ama bakalım ilerleyen saatlerde durum nasıl olacak antibiyotik yiyor var zaten ama anlamadım bu işten bişey
(2,606 puan) tarafından
Canım anlamıcak bir durum yok enfeksiyon olmasa ateş olmaz zaten enfeksiyon inşallah bir önce toparlar da ateş olmaz gül suyu varsa evde kasık koltuk altı alın kısmına bezle koyun oda ateşe iyi geliyor malesef enfeksiyon böyle saçma sapan bi illet bir geldimi arkasını getiriyor bir an önce toparlar inşallah geçmiş olsun
(1,113 puan) tarafından
Anladım canım saol

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (552 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Annelikkkkk (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 86 göst.
25 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azraselimm (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 85 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,855 soru

24,103,905 cevap

332,592 kullanıcı

...