0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde (1,317 puan) tarafından
Kızlar bilenleriniz var zaten depremde evimiz yıkıldı kaynanamla köye ev yaptırdık 1 bucuk yıl oldu birlikte yaşıyoruz ailesi çok zor insanlar esimi ilk deprem olduğunda koyteyner da kalmaya ikna edemedim beni asla dinlemedi bende o zaman 1 yıl otururum daha fazlasını benden bekleme dedim tamam dedi bana neyse konuya geleyim kuzenimin düğünü için memleketime geldim neyse düğünden bir gün önce teyzem kaynanami aramış sizde gelin diye 3 saatlik yol çok uzak değil diye eşimde yeni işten çıkmıştı başka işe alındı onun evraklarını hazirliyordu bende senin isin çok gelmene gerek yok iş daha önemli dedim tamam dedi neyse teyzem arayınca kaynanam da eşime teyzesi aradı gidelim demiş eşim de beni aradı teyzen annemi aramış taki falan takılması gerekiyor ayıp olur şimdi dedi bende takiyi sorun edip ayıp olur diyorsanız ben takiyi getirdim  gerek yok ama yine siz bilirsiniz dedim kaynanam bu lafıma küstü eşime bizi istemiyor falan demiş doldurmuş eşim de o sinirle yemin etmiş bende gidip kendini almayacam diye bende gelmezsen gelme bende gelmiyorum ailenle oturmaktan sıkıldım yeter artık bir düzenim bile yok 1 yıl dedin 1 yılı çoktan geçti dedim oda sinirlendi kapatti telefonu ailesi normal insanlar gibj bana böyle yapıyor annesi geçen gün bana bağırdı eşim bana ağzını açıp napim annemi sokağa mı atayım dedi asla arkamda durmaz çok sıkıldım artık 

3 Cevaplar

+3 oy
(1,247 puan) tarafından
Ev konusunda haklısın tabikide tepkini koy ama diğer konuda kesinlikle haksızsın. Ne güzel senin teyzene değer veriyorlar, takı takmak istiyorlar, gelip bulunmak istiyorlar neden mani oluyorsun ki. Bence de doğru düşünmüş kaynanan ap açık istememişsin canım 
(1,247 puan) tarafından
Mls2104 hatırladın mı? İlk hatta hamilelik testi yaptığında ben yorum yapmıştım :) testin çok silikti :)
(1,317 puan) tarafından
Aaa evet hatırladım kuzum sen naptin gebeliği
(1,247 puan) tarafından
Duruyor aşkım ya daha nasip olmadı :)
(1,317 puan) tarafından
Hayırlısı olsun kuzum zamanı vardır sen rahat ol
(1,247 puan) tarafından
Aynen aşkım bende öyle diyorum sende sıkma canını eşinle kötü olma kimse için
-Reklam-
0 oy
(139 puan) tarafından
Bunlar böyle canım anneci oldu mu eş artık geçmiş olsun biz eşimle severek evlendik 2 yıl bile olmadı onun yüzünden şuan evlilikten de eşimden de soğudum 
(1,317 puan) tarafından
Bende soğudum zaten aynı evdeyiz birlikte oturup baş başa çay bile icemiyoruz nasıl evliyiz bende bilmiyorum
(139 puan) tarafından
Allah ıslah etsin inşallah canım ne diyim
0 oy
tarafından
Onlar üç dört defa gelecez demişler sen gelmeyin der gibi konusmussun
(1,317 puan) tarafından
Yukarıdaki yoruma yazdım canım nedenini

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,496 göst.
22 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Grlk (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 721 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,611 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 643 göst.
16 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Fermel02 (348 puan) tarafından soruldu
+2 oy
12 cevap 838 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hatice061987 (2,308 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,105 soru

24,120,166 cevap

333,429 kullanıcı

...