+1 oy
935 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ablamın çoçuğu 5 yaşında benim bebeğim 1 yaşında yiğanim bizim oyuncıkların hiç birini vermiyor oğluma elinden çekip alıyor böyle olunca benim oğlum ağlıyor yatıya geldiler hiç bişey demiyorum kaç gündür oğlum sürekli kucağımda yeterki yiğenim ağlamasın diye  odalara götürüyırum oglum yeni yeni yürüyor denğesini sağlayamıyor çok, oğlumun eli tv ünitesindeydi itiyordu bende o an korktum birden itince yüzünü  üniteye vurur diye yiğenimin elini çektim sonra oğlumun elinden oyuncağı çekti aldı oğlum ağlayınca bende orda duran başka oyuncak verdim oyuncak verincede ablam trip atıyor  öyle olunce yiğanim ağlamaye başladı ablamda bana trip atıyor benmi suçluyum benimki de çoçuk yani ne yapıyım kaç gündür böyle yapıyor 2 3 tane oyuncak yatak odama koydum hani oğlum odaya götürünce orda oynasın diye yiğenim ğirip ordakileride alıyor hiç ses etmiyorum ama gene kötü ben oluyorum  şimdi diyeceksiniz bir oyuncak için mi kavga ediyorsunuz kavga eden ben değilim ablam ben susuyorum susuyorum sustukça kendi kendine trip atıyor inanin 1 haftadır oğlum kuçağımda yatak odasında sırf oyuncaklarla oynamasın diye köşe kapmaça oynuyorum evde kollarım koptu  tek bizmi böyleyiz  anlamıyorum

27 Cevaplar

0 oy
(1,113 puan) tarafından
Herkes çocuğuna terbiye vermeli. Ablanız da çocuğunu uyarmalı. Hiçbir şey demeden almışsa sıkıntı bence 
-Reklam-
0 oy
(1,372 puan) tarafından
5 yaşındaki çocuğun bikere paylaşmayı öğrenmiş olması gerekiyordu 1 yaşındaki çocuk laf anlamaz asıl çocuğuna terbiye versin ablan önce orda oğluna hiçbşy demiyomu yabancının çocuğu gibi davranıyosa ozmn tripte atmicak yerinde olsam hiç takmam tribini seninkioe çocuk oynamak istiyor haliyle 
0 oy
tarafından
Ablanın trip atmasi zaten çocukca cocuk anlamiyorsa sakayla karisik kizarım brn belli etmeden durum normallesir 
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Beş yaşta cocuk arkadaslar. Laftan anlar ya da anlamaz netice de duyguları duzenlemek zor bir iştir. Bız bıle bu yaşımızda zorlanıyoruz. Sözumuzu duyuyor olması yapacagı anlamına gelmez yapmıyosa orda cocuk ta bır sorun vardır. Kıskanclık olabılır ayrıstırma olabilir dışlanma hıssedıyo olabilir vs. İyi analız edıp ona göre konusulmalı.
0 oy
(299 puan) tarafından
Bunun için trip atmaya vs gerek yok beş yaş çocuk az çok uyarinca anlar ama en nihayetinde oda çocuk trip atana kadar kalma süresini kısa tutabilir di bence 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Ablan önce büyüsün sorun kalmaz 
0 oy
tarafından
Aileye yeni çocuk gelince kıskanan insanlar var. İşte güya ilgi ona kaydığı için çok saçma biliyorum ama varlar yani ablan da öyle gibi geldi bana 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 447 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 596 göst.
29 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Busra63 (221 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 217 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nesrin.A (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 226 göst.