0 oy
733 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,854 puan) tarafından
Kızlar kışın eşime alalm demiştim kaydırak. Oda binmez yer yok evde flan diye almamıştı. Suan 27 aylık. Kaymayı da çok seviyor. Kaynanam gilde idik gündüz . Orda sipariş ver al dedm. Kaynanam ne yapacak bosuna alirsinz binmez deyip durdu. Gorumcemgil 9 yaşındaki koca kıza havuz alıyorlar ona neden aljyosunz diyen yok .  Bize gelince binmez almayn diyor . Eşimde aktivite masasi aldirdn oturur diye kaç kere oturdu Buda onun gibi olacsk binmez deyip duruyor. Gerekli bisey mi sizce kizlar

31 Cevaplar

0 oy
(154 puan) tarafından
Benim oğlumda kaymayı seviyor aldık e bebekten büyük olandan fakat ilk 1 ay gece gündüz kaydı sonra misafir gelince kayıyor yer kaplıyor evet
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yer kaplıyor başka birşey değil parktaki gibi oynamiyorlar sarıçam bende oynamıyor 
0 oy
tarafından
Valla park var bahçe var çok isterse oraya goturuyorum ben almadım benim oğlumda 27 aylık şuan o istemeden çöp bile almıyorum oyuncakçı ya gitmek isterse götürüyorum o seciyo ufak tefek oyuncaklar için büyü şeyler içinde anlasın kendisi istesin istiyorum ben çocuklara birşeyleri onlar istemeden alınca mutlu olmayı ogrenebiliyolar 
0 oy
(1,230 puan) tarafından
Evinde olup hep oynayan görmedim anca başka çocuk gelince kıymete biner o da kavga cikar
0 oy
(5,914 puan) tarafından
Valla ben ilk oglumda aldm bindi ama her gun mu bindi hayir. Gecende ikinci oglum 14 aylik binerken dustu esimde sinirlendi atti,benimde isime geldi bunu bekliyomusum gibi. Bence cokta gerekli degil evde bosuna kalabalik.
0 oy
(711 puan) tarafından
Arkadaşım kaydırak ve büyük salıncak bana vermek istedi ben kabul etmedim, eve bi park kurmak istemedim dışarıdaki park varken
0 oy
(1,611 puan) tarafından
Yegenlerime alacaktım bende baktım hem yer kaplıyor hemde monteli değil devrilebilir birine uygun ama büyüğü bindiğinde devrilebilir gibi geldi bana vazgectim park yakınsa hiç boşuna yer kaplama kısa süre kullanılır atarsın sonra bence
0 oy
tarafından
Bende çok istiyorum ama koyacak yerim yok eviminiz onu düz değil o yüzden kızım çok seviyor 
0 oy
(2,698 puan) tarafından
Benimki küçükken binmişti. 18 aydan beri yüzüne bakmıyor. Boşuna da yer kaplıyor.bahceye attım duruyor öyle 
0 oy
(745 puan) tarafından
Bende pişman olmuştum ilk aldığımda sanırım 14.15 aylikli bilmiyordu şimdi 19 aylık kızım durmuyorr maşallah sürekli kayıyor haa yanımızda dinimizde 4 tane park var ama dediğin gibi kış için almıştım yazında çok seviyor sürekli kayıyor 
0 oy
(1,285 puan) tarafından
Ben kızıma salıncaklı kaydıraklı set olandan aldım. Hiç gerek yokmuş aslında zaten her gün parktayız. Kızımda evde olduğu için mi bilmiyorum ama parkta bile 1- 2 kere anca kayıyor. 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 88 göst.
0 oy
9 cevap 237 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Masallinam38 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 750 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,851 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,108 soru

24,134,554 cevap

334,223 kullanıcı

...