0 oy
368 göst.
Diğer kategorisinde (867 puan) tarafından
Kızlar iki yaşına girdi yeni canımdan bezdim sürekli ağlıyor kimde ne görse istiyor delirecem sürekli giyinmek istiyor sıcaktan bayılaçam bu kazak gelecekmiş çok utanıyorum o kadar ses çıkıyor ki komşularım birşey demiyor ama ben çok utanıyorum baş edemiyorum normal mi büyük oğlum böyle değildi

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimki 2 bucuga yakladti tsortu zor çıkardım uzun pijama çorapla duruyo çıkarınca anne giy giy diye nasi agliyo bi görsen 
(867 puan) tarafından
Dışarı çıkardım çocuklar skotur sürüyor hepsininkini almak için ağladı hepsini aldı yanlarına oturdu diğer çocuklar ağlıyor küçük diye birşey de diyemediler aldım eve çıktım bu seferde dışarı için ağlıyor
(1,455 puan) tarafından
Benimki de biraksaam çıplak kalacak
Ya sadece bez ile ya da çit citli ile duruyor çoğunluk
tarafından
Dursun yavrum benimkinde zibinla duruyo çoğunluk
-Reklam-
0 oy
tarafından
Muhtemelen bebeğim büyüdüğünde, sizin çocuğunuz gibi olacak. Bebekken nasıldı acaba?
(867 puan) tarafından
Bebekliği çok daha kolaydı
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Oglum 25 aylik, sabah once mutfakta koltugu koy suyu ac ben su oynicam dedi oynadi haliyi islatti indirdik tepindj agladi, markete gittik agladi, arabada bi baktik kasla goz arasinda el frenini cekiyordu, sonra cayinj bana ver, o sandalyeye oturma, o kiyfeti giymem, bunu yemem bu yar intacilillar olabiliyor.
(867 puan) tarafından
Ben çekmeye razıyım benim çocuğum ama benimki çevreye de zarar veriyor yeminle dişimi sıkmaktan tüm dişlerim ağrıyor
0 oy
tarafından
3 yasa giricek 2 buçuk ay sonra krriz gecircem çok az kaldı çamaşırları asicaktim kendi kiyafetlerinin hepsini seçti kucakladı odaya götürdü asma diye neyse çoğunu aldım astım 3 tane tişörtü çorapları almış eline smdide islak tişörtü giymek için ağlıyor çok az kaldı kriz gecircem
(867 puan) tarafından
Bende aynı kendimi dövüyorum sinirden Allah çocuklarımıza usluluk versin aynı şeyi yaşadım benimki de mandalları vermedi İslam çorap giymek için kıyamet koptu
0 oy
(7,134 puan) tarafından
Vallahi bak oğlum şuan 5 yaşında 

2 yaş döneminde yazın ortasında bı tane fermuarlı sweatshirt vardı onu giyip çıkardı o sıcaklarda nasıl ağlardı giydir diye ama zamanla geciyor
(867 puan) tarafından
Benim büyük oğlum 5 yaşında oda zordu ama bu kadar değil
0 oy
tarafından
Benim şu an 22 aylık kızım var geçen gün posta açmıştım yemek masasından inerken çenesini vurdu dışarıda diline otomatikman kesti yarıldı dili ve dikiş attılar şu an hala dili ile dikişleriyle ilgileniyorum enfeksiyon kapmasın diye kızım o kadar hareketli ki evdeki düz duvarlara tırmanıyor resmen ama 7 aylık doğdu 7 aylık Doğanlar fırlama.olur dedikleri bu olsa gerek :)
(867 puan) tarafından
Benimki de 37 haftalık doğdu yüzü hiç yarasız gezmez
0 oy
(1,173 puan) tarafından
Valla canım benmde küçük kız öyle oda iki yaşında aynı anlattigin gibi kendime ayiracagim bir dakikam bile yok kendimden nefret eder hale geldim perişan haldeyim büyük kizlada hiç anlasmiyor zaten ne olacak böyle halimiz ya:((
(867 puan) tarafından
Benimde büyük var ona da hiç rahat vermiyor herşeyi elinden alıyor geçen abisini sandalye ye oturtmuyor o yerde otursun diye yeri ğösteriyor
0 oy
(8,659 puan) tarafından
26 aylık aynı. Geçen gün tutturdu kalın kışlık çorabı çekmeceden almış onu giydi ağladı durdu onla gezdi akşama kadar. Kıyafet giydiriyorum giymem bunu diyor. Milletin oyuncağını alıyor bu benim diyor. Ah ah 2 yaş ve 3 yaş sendromu böyleymiş. 4 yaşta sakinleşirmis. Umudum 4 yaş:)
(867 puan) tarafından
Allah acısını göstermesin ama  o zamana kadar kafayı yerim galiba
0 oy
(308 puan) tarafından
3 yaştan bildiriyorum 2 yaş neymiş ki dedim herşeye ağlıyor herşeye bağırıyor bazen kendime vuruyorum delirmekten bi yerlerden atmak istiyorum kendimi o derece yani
(867 puan) tarafından
Benimde aynı birde büyük var benim ikisi hiç anlaşamıyor
0 oy
(825 puan) tarafından
Sen iyisin kardeşimin biri 2 aylık biri 1 yasinda cocukalro var ikisi de gazlı ikisi de gram uyumuyor. Öyle olsa naoacaktin iyi düşün kuşum 
(867 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Oğlum şu anda 4,5 yaşında inanır mısın değişen hiçbir şey yok
0 oy
(15,469 puan) tarafından

Aynı bizim de öyle 2 hafta önce avm ye bot ile gittik :D

(867 puan) tarafından
Tek ağlamasın giysin bıktım valla dediğini yapsam ağlayacak başka birşey buluyor
0 oy
(874 puan) tarafından
Benimde oglum 3 yasinda bugun kislik sapka takti ceket giydi dokunmadim seslenmedim max 5 dk sonra sicak dedi cikartti. Biraz salin cocuklari bence üstüne bu kadar dusmeyin.
(867 puan) tarafından
Dediğini yapıyorum zaten bu sefer de ağlayaçak başka birşey buluyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 540 göst.
0 oy
0 cevap 81 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde FM (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 463 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Berat0606 (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 449 göst.
10 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,183 soru

24,054,849 cevap

329,853 kullanıcı

...