0 oy
420 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Ya kizlar bir kızım var 7.5 yaşında bide oğlum 3 yaşında olacak.kizim çok agtesiflesti ne yapacağımı bilmiyorum yoruldum inanın herşeye bağırıyor kızıyor ağlıyor herkese kötü davranıyor sanki ergenliğe girmiş gibi artık alttan alamıyorum konuşuyorum sürekli ama yok değişen birşey tok

6 Cevaplar

0 oy
(827 puan) tarafından

Benimde aynı yaşları bile aynı biri 8 yaşında biri 3 yasinda. Büyük kızımın konuşma tarzı oturma şekli bile degisti. Hatta bazen bu benim eskiden benim olan benim dogurdugum çocuğum değil heralde diyorum :D ama sebebini bende bulmuş degilim. 3 yaşındaki kızım daha olgun

(63 puan) tarafından
Ya herşeye bağırıyor ters ters cevaplar veriyor hiç mutlu degil gibi takılıyor eskiden oyun oynayan çocuk oynamıyor simdi
(827 puan) tarafından
Evet durum aynı valla. Bana daha of bile demeyen kızım bu aralar yeter anne sanane anne bile dedi. Şoklardayim. Bizim evimizde yeter of sus gibi kelimeler kullanan kimse de yok. Birde küsüyor her dakika küser. Aglayiverir inan ne yapmalıyım bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(2,179 puan) tarafından
Aynı yaşlarda çocuklarm var sanki biran postu ben açmışım gibi herkese karşı geliyor inatlaşıyor yemek yemek istemiyor 
(63 puan) tarafından
Evet herkese karşı tavırlı bazen sabrim tükeniyor bağırıyorum
(2,179 puan) tarafından
Bende öyleyim canm ergenus lar :)
0 oy
(2,905 puan) tarafından
Benim bebişler ufak henuz ama yeğenlerimden gördüğüm kadarıyla erken ergenlik belirtileri bunlar. Huysuzluk, rest çekme, sürekli ağlama, karşı gelme hepsi var. Nasıl davranmak gerekir bir tecrübem yok ama önemli bir geçiş dönemi. Belki destek alabilirsiniz. 
0 oy
tarafından
Ayni aynı aynı kızım 10 yasına girecek kac senedir böyle okula basladı değişti 4. Sınifa gectı.. Beni çileden çıkarıyor bazen, küçükken çok akıllı uysaldi şimdi dinlemiyor. herseye aglıyor, bı cevabı var. Daha dün sinirden ağladım valla. Ödev yapmak bile işkence oluyor, idare etmeye çalışıyorum. 3,5 yasında oglumla bı sorunumuz yok gayet iyiyiz beni yormuyor ama kızımin düzelmesini bekliyorum cok yordu beni
(63 puan) tarafından
Evet biz de 2.sinifa geçtik artık çok yoruldum bide çalışan bir anneyim artık sabrım kalmıyor
tarafından
Sabretmekten başka çare yok cnm, bende öyleydim okula başlayınca aklım başıma geldi düzeldim annemı cok yorardim ağlardım herseye.. Kızım ne zmn düzelecek bilmiyorum. O kadar anlatıyorum söylüyorum herseyı de yardım ediyorum mutlu etmeye çalışıyorum. Babasida uğraşıyor ama mutluluğu 1 dk sadece hicbiseyle memnun olmuyor
0 oy
(1,586 puan) tarafından
Benim oğlumda öyle ya alttan alayim diyorum.  Benim yorgun sinirli halime denk gelirse olanlar oluyor tartisiyoruz.sandalyeyi deviriyor yok yastiklari atiyor  Hatta gidecem bu evden babaannemde yasayacam falan artik sabrimi tasiriyor. Dün bi de ben dagitayim bakalim nasil oluyor dedim bi oyuncak kutusu vardi onumde tuttum döktüm firlattim icindekileri.nasilsa ben topluyorum bi kere de ben dagitayim dedim. Uzuun uzuuun ustune basa basa.  Uzulmesin kalbi kırılmasin diye ugrastikca. Kendine gelince saka söyledim sinirliyken söyledim cart curt. Ama her gün ayni tavirlari yasiyorum insanda sabır kalmiyor bazen. Ben telefona bağlıyorum benimkinin huylarini. Telefonu birak sunu yap bunu yap deyince bi degisiyor. Artik sarjini az doldurmaya basladim hemen bitsin diye. Ben birak deyince sorun yasiyoruz cunku. 
(63 puan) tarafından
Benimki çok telefona da bakmıyor bilmiyorum anlamış değilim demekki ortak bir durum bu
(1,586 puan) tarafından
Demekki bu yaslarda böule seyler yasaniyor. Diyorlar ya küçükken bizim dert diye anlattiklarimiz dert degil. Büyüdükce daha da zorlasiyor diye.. ergenlikte napacaz. Allah sabır versin hepimize.
0 oy
(8,513 puan) tarafından
benimkide oyle 2017 ocak dogumlu. kapilari falan carpmalar iiyyyhh diye bagirmalar. biseye olumsuz cvp verince bagirarak istedigini yaptirmaya calismalar falan. ufagimda 25 aylik. surekli kaos var evde resmen beynim seyediliyor tum gun kiz camiye gdioda sukur iglen 3 e kadar kafam rahat. 5 6 da da ikisi parka iniyor kapimin onu sitenin parki. kalabaliklasmadan takilio ikisi. bi parkda kavga etmiyorlar.
(63 puan) tarafından
Ben de verdik kursa ama durmadi gitmedi bide öyle bir durum var
tarafından
Bizdede durum aynı bende parka gönderiyorum valla kafayı yedirecek 2015 doğumlu kizim sinirden dün ağladım artık şimdi camiye gönderiyorum kursa gidiyor küçük oğlum beni böyle yormuyor
(1,586 puan) tarafından
Benimkilerde ayni ay seninkilerle.sen yanlarinda durmadan parkta durabiliyorlar mı. Evde ikisi olunca gercekten bi curcuna oluyor ya. Büyük okulda olunca küçukle sakince geciyor.
tarafından
Benimkiler duruyor kızım 10 yasında sahip çıkıyor kardeşine , oynuyorlar cnm site olduğu için inip çıkıyorlar normalde tekte gönderemem ama kameralar var
(8,513 puan) tarafından
duruyorlar hemen onumde camdan goruyorum onlari site icinde sadece sitenin ccklari oluyor. kalabalik zamanda gondermiyorum yoksa ufaga sahip cikamaz. sadece ikisi oluo parkda ginderdigim zaman. salliyor kardesini top oynuyolar  kaydiriyor falan. ama birkac cck gelirse ufagi eve aliyorum. cunku biri sallanirken salincagin onunden falan gecer kendini koruyamaz suan
(1,586 puan) tarafından
Ayy ben iki dakika burda oturun eve gidip gelecem diyorum ya onda bile kosa kosa gidiyorum. Kucugumde fena yola falan firlayiveriyor. Bi de alismis markete gidiyor. Bi gün hic ses etmedim beni nereye goturecek diye takip ettim arkasindan. Markete dondurmalara kadar gittik. Yol falan da geciliyor. Oyun oynuyorum bos arsa gibi bi alan var. Bi bakmissin mama mama diye markete yönelmis :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 172 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Saregulsum (42 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 309 göst.
0 oy
5 cevap 267 göst.
4 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 255 göst.
6 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Guuness (758 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,461,679 soru

23,961,680 cevap

325,651 kullanıcı

...