0 oy
478 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (504 puan) tarafından
Meerhaba atkadaslar oglum 4.5 yasinda yanliz bir anneyim ve bir erkek figuru yok etrafimda oglumun ornek alacagi hatta hatta oglumun babasinin eski karisindan olma oglu benim kucucuk oglumla ugrasiyor koruyorum oglumu ama o.israrla kucucuk bebekle ugrasiyor ve benimle tabiki oglum ilerde nasil olacak yani hic erkek figuru yok sadece ben varim.ve bu dusunce beni cok uzuyor etrafinizda yanliz cocuk buyuten ozellille erkek cocugu buyuten varsa nasil davraniyorlar cocuklarina 

5 Cevaplar

0 oy
(837 puan) tarafından
Eskı karısının çocuğu kaç yasında eskı karısı  dıyorsun esın nerde ozmn
(837 puan) tarafından
Allah büyük
 Daha senle ugrasıllarsa baslarına daha neler gelıcek sen ızle alllah büyük nerelısınız acaba malatyalımı 44 sayısı var oyuzden
(504 puan) tarafından
Konyaliyim ben rabbim cok buyuk basina cok sey geliyor ama akillanmiyorlat cocugumun babasi daha oglum olmadan bana yaptillarjndan neler geldi basina hala durmuyorlar
(837 puan) tarafından
Gelır daha baslarına  sabır gerektırıyor  akıllanmazlarlkı  allahım doğru yolu gostersın
(504 puan) tarafından
Onu ancak mezar paklar rabbim buyuk daha dogru yolu bulamadilar yillardir
(837 puan) tarafından
Icı pıs olan insanlar zatenn doğru yolu bulamazlar pıs sular da yuzerlee
-Reklam-
0 oy
(9,083 puan) tarafından
illa bi erkek fgirune gerek yok. okula gidecek arkadaslari olacak hertirlu. ogretmenleri olacak. illaki anlasilir eksik bir yani varsa bile ilgilenirler. ailede abin baban falanda yokmi kendi ailende gorustugun baba yerine koyabilecegi biri sozunu dinleyecegi yol gosterecegi biri onculuk eder. ki sart da degil bence ama bilmiyorum durumu yasamadan .
(9,083 puan) tarafından
benim esim 8 yasinda ablasini trafik kazasinda kaybedyorlar. evde bir yas havasi senelerce yv acilmadi yemek masalari kurulmadi evde der. annesi evlat acisindan siroz oluyor . 13 yasindayken annesi oluyor. esim babasiyla kaliyo 17 yasinda da bigun stajdan gelince babasini evde ölü buluyor tek basina.  oyle bir hayat o bu bakmis buyutmus zaten annesi hasta diye cckluktan beri.  ama dort dorkluk bir es ve babadir cok sukur. kendi yasamadigi aeyleri ozellikle ccklarina yasatmak ister.
(504 puan) tarafından
Hayir yok benim.babam 2012 öldu uvey anne elinde buyudum daha dogrusu uvey oldugunu sonradan ogrendim onlarla gorusmuyorum kimsem yok
0 oy
(4,208 puan) tarafından
Adam gibi baba yoksa, figür olmasa da olur. Anne olarak yeri gelir babalık da yaparsınız. Siz hayırlı evlat olarak yetiştirin, gerisi takdiri ilahi. Nasıl olacağı nerelere geleceği zamanla göreceksiniz.
(504 puan) tarafından
Evet ama inanin hasta oldum dusunmekten birde o swrefsi babasi ugrasir bizimle oglumu benden almak icin ugrasiyor hemde oyle ufak tefek degil ugrasmasi ne diyim bizim gzoyasimizla onun cenazesini yikasinlar bizim hayatimizi aldi
(4,208 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşaallah.
Rabbi yessir velatü assir Rabbim temmum bil hayr. Rabbim kolaylaştır zorlaştırma Rabbim işimi hayırla sonuçlandır. İnanarak her gün bu zikiri çekin
(504 puan) tarafından
Tamam insallah cekerim allah razi olsun dua edin olurmu oglumun ismi.muhammed efe rabbim hpe.korusun evlatlarimizi
(4,208 puan) tarafından
Ederim tabbii. Amin inşaallah
0 oy
(3,490 puan) tarafından

Ailemde birinin eşi yıllar önce vefat etti ve kadın oğlunu tek başına büyüttü. Şuan meslek sahibi, ehliyetini almış, çok örnek bir çocuk. Annesi 17 yıl sonra yeniden evlendi.

Bu süre içinde dayılarını gördü erkek figürü olarak. 
Ailenizde abi, kuzen, dayı, amca yoksa eğer, güvenebileceğiniz bir arkadaşınız, olmadı bir öğretmeni bile olabilir. Onunla arada konuşup, fikir alışverişinde bulunabilecek. Spora ya da sanata ilgisi varsa oralarda kendini geliştirip, aynı şekilde ortamdaki diğer kişilerden de feyiz alabilir (erkek figürü anlamında). Babasız da büyüyebilen güzel örnekler mevcut. Çevremde bunun gibi daha bir kaç örnek var. 
(504 puan) tarafından
Insallah simdi. Anaokuluna gidecek ve futbola yazdircam bakaljm insallah rabbim iyi insanlar cikarir karsisina
(3,490 puan) tarafından
Tabi ki kolay olmayacak, zorluklar olacaktır ama kendinize ve çocuğunuza inanırsanız, Allahın izniyle her şey iyi olacaktır. Spor/sanatla uğraşması onu her anlamda pozitif etkileyrcektir.
(504 puan) tarafından
Tesekkur ederim icimi ferahlattin allah razi olsun
0 oy
(1,283 puan) tarafından
Erkek kardeşleriniz falan varsa bir araya gelmeleri için uğraşın. Babanız yaşıyorsa onlara gönderin biraz onlarla vakit geçirsin.
(504 puan) tarafından
Babam 2012 öldu kardesim yok uvey ler var onlarla gorusmuyorum
(1,283 puan) tarafından
Anladım yakın arkadaşlarınızın çocukları falan varsa bir araya getirin. Ayrıca yorumlarda gördüm çocukla dalga geçme durumları varmış. Bence okulunu değiştirip tamamen onlardan uzak yaşamaya çalışın ayrıca o adam nasıl baba çocuğuna bunlaari yaşatıyor. Çıldırmamak elde değil
(504 puan) tarafından
O insan degilki baba olsun ahim var hem benim.hem oglumun rabbim onlarin hakkindan gelecek

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 790 göst.
0 oy
4 cevap 248 göst.
0 oy
8 cevap 312 göst.
14 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yaprak mert (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
15 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,439 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,443 soru

24,099,052 cevap

332,282 kullanıcı

...