0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (2,023 puan) tarafından

image

image

kaç gündür ateşli daha şimdi fark ettim antibiyotik kullanıyoruz ondan mı daha yeni çıkmış bunlar acile goturuxem birazdan ne olabilir 5.hastalik falan mi acaba 

4 gün önce sinek ısırdı Dr antibiyotik ve krem verdi daha sonrası ateşledi acaba sinek değil de böcek falan mı diyorum sonrasında bugün bunlar çıkmaya başladı.  Ateşini düşürüyorum 4 5 saat sonra tekrar atesleniyir

2 Cevaplar

0 oy
(6,296 puan) tarafından
5. Hastalık böyle olmaz da. O sinekten sonra ateşlendi ise bunu halk sağlığına bildirin araştırma yapsın. Sinek enfeksiyon taşıyor ve diğer insanlara da yayar. Sinek ısırığı bunlar
(2,023 puan) tarafından
Bir şey olur mu allahim deliricem yeminle böcek falan olabilir mi camlardan çok böcek geliyor bugün kaç tane gördük
(6,296 puan) tarafından
Canım Dr bunun için mi ilaç yazdı yoksa boğaz enfeksiyonu  filan geçiriyordu
(2,023 puan) tarafından
Bacaklarını komple sinek ısırdı şişti ve su topladı . Basamiyordu.  Dr cildi çok hassas dedi 2 krem ve antibiyotik verdi sinek ısırığı için sanırım enfeksiyona dönmesin diye verdi antibiyotik. Ayagindakiler geçti izi kaldı ama atesleniyor günde 2 3 defa . Birde bugün belinde ve ensesinde çıkmış ısırmış sinek canim
(2,023 puan) tarafından
Başka bir hastalığı yok canım boğaz enfeksiyonu falan sadece sinek ısırığı diye gittik biz . Ateşlenen de ertesi günü başladı Dr gittiğimizde ateş yoktu
(6,296 puan) tarafından
Canım bu kesinlikle halk sağlığına bildirilmeli belediye orayı ilaçlamalı. Yaşadığın yerde su kaynağı varsa kesinlikle ilaçlanmalı veya kurutulmalı yoksa iyileşmez hatta leishmania hastalığı ile çocuklar hastaneye yatırılır. İl sağlık müdürlüğüne arayın bildirin kesinlikle Dr a gidin anlatın
-Reklam-
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Sivri sinek ısırığı. 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,225 soru

24,069,176 cevap

330,522 kullanıcı

...